- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
Lehet gúnyolni, de mivel nem ismersz ne vonj addig le következtetést és ne törjünk mások felett pálcát sem, de addig megyek a dolog után, amig vissza nem kapom a profilom! Én tudom, hogy majd egy éve hogy nem játszottam a játékkal pedig 607 órám van benne pc-n konzolon pedig 1300 órám.
Nevetséges volna, ha ezek után csak úgy csalni kezdenék én lennék talán a legostobább ember, ha ehhez folyamodnék. A másik pedig lehet nem nekem hinni ezt senki nem tiltja meg, de sosem hazudnék senkinek sem nem igy neveltek, szóval nem érdekel más véleménye, viszont tudom hogy nem csaltam és mivel nem tudtam hirtelen hova/kinek kell irni ebben az esetben gondoltam megkérdezem itt fórumban hátha segitőkész emberek vannak itt, de úgy látom itt az emberek elég előitéletesek másokkal szemben tipikus magyar mentalitás!
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hardver, laptop, TV adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest