Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi821
tag
válasz
Rhino666
üzenetére
na ez érdekes. felmentem az evga honlapjára (mert hogy egy evga P55 FTW alaplapról van szó). Letöltöttem valami frissítést RAID-hez és ezzel együtt telepített nekem egy Intel Rapid Storage Technologie nevű programot. Ez kiírta a hibát és felajánlot valami visszaállítást az 1-es porton (amilyen hülye vgyok, nem jegyeztem meg) és most megint kiráy minden. Bootolásnál is azt írja ki, hogy a RAID kötetek rendben vannak, és a hibaüzenet sincs már. Na ilyenkor mi van? a lényeg, hog ismét karcol.
-
Bandi821
tag
kiváló a helyesírásom, tehát atta helyett adta meg magát...ennyi
-
Bandi821
tag
válasz
Rhino666
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ. Hááát ez nem hangzik valami jól, és ez ellen mit lehet tenni, hogy a jövőben ne süssek meg még több SSD-t? Meg azt nem értem, hogy akkor e mellett miért műkszik hibátlanul a gép? Az oké, hogy kiírja ezt a hibaüzenetet, de minden rendben fut. Még nem volt időm, de megpróbálom kicserélni a Sata kábelt, háha az atta meg magát, bár hozzá nem nyúltam fél éve.
Bandi
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy két A-Data 599-est kötöttem RAID0-ba kb. fél éve, eddig nem is volt semmi gond, most meg hibát ir ki. A gép fut rendesen, most is arról irom ezt az uzenetet, csak éppen a mellékelt képen lévő hibaüzenetet irja ki.

Tegnap még jó volt, azóta semmit nem valtoztattam rajta.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest