- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Projektor topic
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipsetpifta
csendes tag
A nem lassabb mit takar? Mennyivel gyorsabb, ha egyáltalán gyorsabb? Nem akarok kidobni 9 ezret feleslegesen az ablakon ha csak 5-10 megát tudok emelni a sebességen. Mennyire bírja kihajtani raid 0-ban a két vinyót egy sata II-es kártya és mennyire egy alaplapi megoldás? Igazából engem számadatok érdekelnének

-
chipsetpifta
csendes tag
És egy [ilyenből] mennyivel tudnék kihozni többet, mint egy 3512-esből? elérhetem vele a ~150 megás írás/olvasásis sebességet? A lényeg az az lenne, hogy a két vinyóból a legtöbbet ki tudjam hozni sebességre. Az alaplapi megoldások ilyen szempontból mennyire előnyösek?
-
chipsetpifta
csendes tag
válasz
Kabooom
üzenetére
Helló!
Elkészült az első raid-em. Nem olyan amilyet vártam. SiliconImage-es kárty, csak Sata I-et tudja,átlag 90 megával olvas. Raid 0-ba van kötve 2 db Samsung HD252HJ(Sata II). Egyenként képes nagyjából 70-80 megás sebességre(Everest ezt mondta). Miért csak 90 együtt? Köze lehet a Sata I-hez? Továbbá csíkozásnál milyen szektorméretet vagy mit érdemes választani? Nekem most 256 kbyte, az jó-vagy rossz? Túl kicsit nem akartam, túl nagyot megint nem. Mi az ideális?
Köszi a helpet! -
chipsetpifta
csendes tag
Helló!
Ez az alaplap:
Gigabyte GA-EP43-S3L
és ez a raid kártya:
[...]
fogják egymást szeretni? -
-
chipsetpifta
csendes tag
Helló!
Szerintetek, ha olcsóbbak lesznek év vége felé az SSD-s vinyók, akkor ha kettőt raidbe kötök( Raid 0 ), egy DDR2-es 1066-os memória "bírni fogja"? A kérdésem lényegében az, hogy a durván 300 megás olvasási sebességet tolerálni fogja a memória vagy felesleges a raid mert nem leszek tőle gyorsabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest