Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
Nekem ezzel a revision 2.0 performance 11.10 prev driverrel is ugyan az van mint a elötte lévő Rage performance driverrel. Az FPS szám teljesen korrekt lett töle de ismét vannak vilódzó nem oda illő kocka texturák amik eddig is voltak a Performance driverrel.
Komolyan minjárt összemixelek egy ATI 11.9(ezzel nem voltak vilódzó texturák, de az FPS szám nem valami simulékony volt) és egy performance drivert és akkor jó lesz.
Ha már a kedves Carmack bácsi és a driver készítő urak nem tudnak összhangban dolgozni. 
u.i: Írok minjárt egy drivert ehez a Rage-hez. Már nagyon kezdem unni. Pedig jó lenne már játszani vele. Kinomban már inkább felraktam a 11.9-es drivert és játszottam, de a szagatástól nem valami felemelő.

Új hozzászólás Aktív témák

- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha már a kedves Carmack bácsi és a driver készítő urak nem tudnak összhangban dolgozni.