Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
Nekem ezzel a revision 2.0 performance 11.10 prev driverrel is ugyan az van mint a elötte lévő Rage performance driverrel. Az FPS szám teljesen korrekt lett töle de ismét vannak vilódzó nem oda illő kocka texturák amik eddig is voltak a Performance driverrel.
Komolyan minjárt összemixelek egy ATI 11.9(ezzel nem voltak vilódzó texturák, de az FPS szám nem valami simulékony volt) és egy performance drivert és akkor jó lesz.
Ha már a kedves Carmack bácsi és a driver készítő urak nem tudnak összhangban dolgozni. 
u.i: Írok minjárt egy drivert ehez a Rage-hez. Már nagyon kezdem unni. Pedig jó lenne már játszani vele. Kinomban már inkább felraktam a 11.9-es drivert és játszottam, de a szagatástól nem valami felemelő.

Új hozzászólás Aktív témák

- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Két hónap után leáll a PUBG: Blindspot korai hozzáférése
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- RAM topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha már a kedves Carmack bácsi és a driver készítő urak nem tudnak összhangban dolgozni.