Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

válasz ->Raizen<- #1077 üzenetére

Ezen már rég túl vagyok.

A játék stabil 60 fps-el megy az eleje óta, csak fosul streaming-eli a textúrákat. Lehet, hogy én vagyok túl igényes, de nekem a config fájl módosítás - bár sokkal jobb - de még mindig szar.
    Néhány alacsony felbontású textúra meg egyenesen felháborító. A mutant bash tv helyszíne egy oblivionnal, vagy fallout 3-al SEM állja meg a helyét, pedig több éves játékok.

Az zavar az egészben, hogy kifejezetten tetszik a játék maga, csak ez a fránya texture pop in...

Amúgy, ismétlem, kivétel nélkül minden 2010-2011es játék, amit kipróbáltam(nem kettő volt) max, vagy a közeli grafikával hiba/lassulás/lag/röccenés nélkül, tökéletesen futottak...

Egyszerűen szarul készítették el ezt az autografika dolgot, nem úgy jött össze az egész megatexture, ahogy tervezték. Biztos jó lesz, ahogy abu is írta nyílván van benne fantázia, de most jelenleg elvérzett. Súlyosan.

Ha 5x szebb/részletesebb játékoknak nincs szüksége arra, hogy az arcomba töltse be a homályos pacákból a textúrákat, akkor egy ilyen igencsak szerény, helyenként felháborító grafikájú játéknak végképp nem lenne szabad. De mondom valódi hiba, akadozás semmi nincs, egyszerűen a textúra streaming bassza durván a szemem.

Új hozzászólás Aktív témák