Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jauzsiv
csendes tag
Sziasztok
mélyládát akarsz csatlakoztatni készen is vehetsz vagy össze is állítanak neked :-)
A trükkje csak annyi hogy a cd dvd pc szereó alacsony jelkimenetére rá kell vezetni a jobb és bal jelet úgy hogy az erősítő is megkapja a jobb és bal jelet és a mélyláda is :-) mert ő abból szűri ki a magas hangokat és engedi tovább a mélyeket.
egy vonali jel rősítő ic ilyet gyárt a philips is lehet rendelni ez a vonali bemenetére megkapja a jelet ész elossza két felé utána azt raksz a két alacsonszintű sztereó kimenetre amit akarsz de ezt házilag kell összerakni.
Ha érdekel kifejtem bővebben hogy oldható meg.
-
KMT
addikt
-
Telefunen
őstag
Természetesen simán megoldható, mert nem a high line-ra kell kötni, hanem Tape out-ra, amivel szinte minden erősítő rendelkezik (sima vonalszintű rca páros kimenet).
szerk: Egyébként valóban nincs sok értelme. Zenét hallgatni nem kell sub. Nekem éppen elég mélyem van két kis monitort hallgatva is pl. hip-hop alatt.
Erősítőből használtan érdemes lehet: Denon PMA320, PMA360, Pioneer A400, A502, Sony ES-ek... Receivert (tehát rádiós erősítőt) általában nem érdemes venni, ugyanannak a típusnak a rádiós változata szinte mindig gyengébb paraméterekkel rendelkezik.
-
CaliBalu
csendes tag
köszi, vettem az adást. akkor segítsetek kérlek abban hogy milyen erősítőt és hangfalat érdemes venni? nem akarok én high end teknolodzsit, társasházban úgysem lehet üvöltetni
hangfalnál állóban gondolkodom, erősítő terén pedig a denon felé húz a szívem...
de ha valaki megokosít ám legyen -
CaliBalu
csendes tag
Most kezdenék valami soundsystemet összebarkácsolni és az lenne a kérdésem hogy lehetséges e sztereó erősítőre aktív mélyládát csatlakoztatni? 5.1-es erősítőre nem igazán van szükségem mert zenét hallgatok leginkább, filmet csak ritkán bámulok...
Minden megoldás érdekel :-)
Dankesün
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest