- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
konkretan a gondom az, hogy a gyengebb kepekbol is ki lehetne hozni valamivel tobbet 1 kis utomunkaval. Es ha lekicsinyitened ~1000-1200pixel szelesre, akkor a teljes kep latszana a legtobb ember monitoran.
(az utolso mondattal az az ekkora tavolsag kb 30km. Annyit akartam mondani, hogy csak fikazok, nem voltam a klubbon, en sem keszitettem jobb kepeket.
) -
LukE
veterán
a HP-nak volt 1 szar sorozata digi gepekbol, lehet, hogy a tied is azok kozul valo? Szerencsere egesz konnyen felismerhetoek: ''HP'' felirat van rajta.
forditas: ha szutyok a kep, legalabb ne akkora felbontasba rakd fel, hogy elo ember monitorara nem fer ki. Ize, ez epito jellegu kritika akart lenni....
(nem, nincsenek jobb kepeim, nincs olyan fenykepezom, amivel ekkora tavolsagbol tudnek fotozni
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- OpenMediaVault
- Revolut
- Battlefield 6
- HTPC (házimozi PC) topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)