- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
Predator... #202 üzenetére
beugro nincs. ha akarsz vinni gepet (megmutatni, vagy hogy ott barkacsoljatok meg), akkor vigyel.
egyebkent majil az infokukacradikalmodponthu-ra -
LukE
veterán
válasz
Predator... #200 üzenetére
-
LukE
veterán
válasz
ModderGuy #181 üzenetére
monggyuk ha olvasnal is? #172, egyik link Bővebben: link...
-
LukE
veterán
konkretan a gondom az, hogy a gyengebb kepekbol is ki lehetne hozni valamivel tobbet 1 kis utomunkaval. Es ha lekicsinyitened ~1000-1200pixel szelesre, akkor a teljes kep latszana a legtobb ember monitoran.
(az utolso mondattal az az ekkora tavolsag kb 30km. Annyit akartam mondani, hogy csak fikazok, nem voltam a klubbon, en sem keszitettem jobb kepeket.)
-
LukE
veterán
a HP-nak volt 1 szar sorozata digi gepekbol, lehet, hogy a tied is azok kozul valo? Szerencsere egesz konnyen felismerhetoek: ''HP'' felirat van rajta.
forditas: ha szutyok a kep, legalabb ne akkora felbontasba rakd fel, hogy elo ember monitorara nem fer ki. Ize, ez epito jellegu kritika akart lenni....
(nem, nincsenek jobb kepeim, nincs olyan fenykepezom, amivel ekkora tavolsagbol tudnek fotozni)
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
felkerült a ''hivatalos'' beszámoló is:Bővebben: link
-
LukE
veterán
Aki megy, akkor a holnapi program:
(csak mert tobben irtak erdekes terveket, megkerdeztem a szervezot)
''...modd3r fog elvileg egy oldallapot beragasztani, zero pedig fényeket hoz majd...''
...
''Fontos: crow-modd3r (kovács krisztián), és Zero egyeztetett velem, az ő programjuk menni fog, másról nem tudok, sem oldallap kivágás, sem
lanparty, nem lesz.''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest