Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
SYZYGY
tag
Lehet hogy lámaság , de azért a duron az nem athlon!!! Én egyébként a saját tapasztalatomat irtam, mert anno duron tnt2pro párosításomból először a tnt-t cseréltem egy gf2 64ddr-esre , és lassabb lett minden. Aztán tettem bele egy 1600+ t , na utána meglódult a cucc rendesen (már a lehetőséghez képest) Viszont lenne még egy kérdésem. Itt a sok Radeonos ember hátha tud segiteni. Van a mostani gépemben egy gfti4200-as, amit most még elég jól el lehetne dobni.Ha váltok valszeg radeon lesz a következő zsugám,DE a kérdés, hogy érdemes-e MOST leváltani?????? +25-30eft-ért tényleg jobb-e annyival egy egy9700-as?????? Ha tudtok írjatok már vmit, aztán hátha tisztábban látok. kösz
Aktív témák
Aktív témák
- Időjárás topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest