Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Én az atx i/o panelt úgy fúrtam és reszeltem ki egy rossz CD-ROM fenéklemezéből. (Legalább halálában legyen valami haszon belőle.) Így is csak második nekifutásra jött össze. Pedig ráfogattam egy darab feláldozható deszkadarabra és úgy fúrtam elő a lyukakat először kisebb, aztán nagyobb átmérőjű fúróval, végül reszelővel mentem neki. Ez elméletben szép és jó, de gyakorlatban szerintem nincs jobb a gyárilag sajtolt/préselt i/o panelnél.
-
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Régi szép idők.. :) Nagyon ott volt az a motorháztetős AT/ATX projekt. Anno az én kedvemet is az hozta meg a barkácsoláshoz. És lőn: a sarokban heverő lepukkant házból a szoba ékköve lett a régi fekvő AT házam. :) Féloff: Boci, te hogyan oldottad meg a lapod atx kivezetéseinél a burkolatot? Szerváltál egy atx takarólapot oda, vagy te is faragtál egyet - mint én?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Társasjáték topic
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest