- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
Hirdetés
Aktív témák
-
Én pedig erre mondtam, hogy folyamatban van a szervezés, és Mantával ellentétben én tudom, hogy épp MA intéztem a korlátlan netet a szerkesztőségbe, ahova a HETEKBEN költözünk be, stb. Nem folytatom, a lényeg, hogy a stáb együtt kitalálja, hogy hogyan tovább, és úgy lészen.
--------
Mivel a PROHARDVER! nagy oldal, ezért értelemszerű, hogy nem lehet naponta széjjelmoddolt házakat kitenni, az csak egy témakör. De az erőforrásaink lassan elegendőek ahhoz, hogy ne amatőr módon dolgozzunk (és ennek a PROHARDVER! Tali csak az előszele volt). Ahogy tegnap a kezünkbe nyomták a P4 3.06 GHz-es gépet, MERT MI VAGYUNK A PROHARDVER! (és a CoolNESS!!), úgy másra is meg lesz minden lehetőség. Ne várjátok el Andoréktól, hogy ők is éveken át szívjanak, mire komolyan veszik őket!!
Nem magyarázkodok tovább, úgy lesz, ahogy mi meg tudjuk oldani, akinek ez nem jön be, idegesíti, zavarja, itt nem fog tudni mit csinálni. Nem fér ki több a csövön, mint amit át bírunk nyomni. Ha ez kevés, szori.
--------
A régi cikkek át lesznek dolgozva, én már anno javasoltam.
Aktív témák
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest