- Milyen monitort vegyek?
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Az engine támogatja az egy oldalas cikkeket (bárhány oldalas cikkeket támogat), inkább arról van szó, hogy ritkán érdemes úgy dolgozni. Ha lesznek idővel rövid termékbemutatók, akkor azokat leválasztjuk a hírekről, kaphatnak külön kategóriát. De, addig is, inkább érdemes valamit valamivel összevetni, szerintem, egyébként a levegőben lóg a dolog.
-
Amennyiben túlreagáltam a kérdés, megkövetem Mantát, szori. Valóban nehezen viselem az offenzívnek tűnő kritikát, amikor ugyan nem hibátlan minden, de talán még mindig az egyik legjobb Magyarországon.
És nem arról van szó, hogy pihennénk, és ne akarnánk fejlődni.
Lehet, hogy az én hülyeségem, de én biztos úgy kezdtem volna a topikot, hogy ''srácok, azért figyeljetek oda, hogy ne vesszen el teljesen a régi fíling, stb''. A ''bárki bármit mond, ez most rossz'' azért imho más hangvételű, de ezt már átrágtuk. Még1x, szori.
Másrészt úgy is az lesz, amit bírunk, egy grammal se több :). -
''(...) Te elvállaltad ezt a munkát annak minden kellemetlenségével együtt, hát viseld is normálisan!''
Megint kioktatsz, nem javasolsz...
Én sem értelek, mert nem azzal van baj, hogy szerinted nem optimális most a fúzió. Tényleg nem az. Az a baj, ahogy ezt előadod. Az első hozzászólásodnál is, most is (ergo imho igenis offenzív az a negatív kritika, ezért is pöccentem be). -
December 1-től lesz bevételünk. ELŐSZÖR.
Mantával pedig semmi gáz nem lett volna, ha nem úgy kezdi, hogy ''tökmind1, hogy ki mit mond a PROHARDVER!-től és/vagy a CoolNESS-től, akkor is...''. Ha tökmind1, akkor miért beszélünk itt bármiről is?
Nem a negatív kritikát nem bírom (távolról sem hiszem, hogy bármi is optimális lenne az oldalunkon), hanem az igazságtalanságot. -
-
Én pedig erre mondtam, hogy folyamatban van a szervezés, és Mantával ellentétben én tudom, hogy épp MA intéztem a korlátlan netet a szerkesztőségbe, ahova a HETEKBEN költözünk be, stb. Nem folytatom, a lényeg, hogy a stáb együtt kitalálja, hogy hogyan tovább, és úgy lészen.
--------
Mivel a PROHARDVER! nagy oldal, ezért értelemszerű, hogy nem lehet naponta széjjelmoddolt házakat kitenni, az csak egy témakör. De az erőforrásaink lassan elegendőek ahhoz, hogy ne amatőr módon dolgozzunk (és ennek a PROHARDVER! Tali csak az előszele volt). Ahogy tegnap a kezünkbe nyomták a P4 3.06 GHz-es gépet, MERT MI VAGYUNK A PROHARDVER! (és a CoolNESS!!), úgy másra is meg lesz minden lehetőség. Ne várjátok el Andoréktól, hogy ők is éveken át szívjanak, mire komolyan veszik őket!!
Nem magyarázkodok tovább, úgy lesz, ahogy mi meg tudjuk oldani, akinek ez nem jön be, idegesíti, zavarja, itt nem fog tudni mit csinálni. Nem fér ki több a csövön, mint amit át bírunk nyomni. Ha ez kevés, szori.
--------
A régi cikkek át lesznek dolgozva, én már anno javasoltam. -
Bárki bármit mond prohardver vagy Coolness részről, nem az igazi ami most van.
Ez milyen ''stílus''? Ugye azt írod, hogy bármit is mondhatok, te akkor is azt gondolod, amit. Erre írtam, hogy ne legyél már jobban képben, mint én, mert a saját oldalunkról van szó. Hol a hiba?
Nehogy már számonkérd, hogy elég gyorsan csinálunk-e meg dolgokad NEKED.
Azt meg végképp ne gondold, hogy simán felhúzhatod az embert, majd elegánsan közölheted, amikor az fel is háborodik, hogy te nem ezt vártad egy házigazdától. Két és fél éve dolgozunk az oldalon, te meg olvasgatod, INGYEN. Nincs ezzel baj, de ne gyere lécci a nem-toleráns dumával, amikor te spec kizárólag haszonélvezője vagy mindennek, velünk ellentétben. Ez nem gáz, erre vállalkoztunk, de a nem-megértést nehezen viseljük. Remélem megérted. -
Emberek, álljunk már le! Atus, Andor és Mattyer vágják a témát (lásd PROHARDVER! Tali, pl), meg is csinálják a stuffot, mindössze komolyabb infrastruktúrát tolunk mögé, amihez idő kell.
A nyöszörgés helyett inkább fel kéne fogni, hogy 1-1 ütősebb cooler/mod hírt most már 2-3000 ember simán elolvas!!! Felnőttünk, a felelősség is nagyobb, nem írhatunk akármit. -
Jó lenne, ha nem lennél ilyen negatív. Bárki bármit mond, mi (azaz a PROHARDVER! és a CoolNESS) tudjuk, hogy mi miért van, és mi lesz. Valóban nem tökéletes a végrehajtás, de hidd már el, hogy amint kész a szerkesztőség, bejönnek a bevételek, stb, akkor minden pörögni fog.
Másrészt a CoolNESS-es cikkek végre az egész országnak, és nem párszáz embernek szólnak.
És lécci ne legyél már jobban képben az ügyeink kapcsán, mint mi magunk, ok? Ha hiányzik a közösség, pörgesd fel, kezdj projekteket, ne csak várj arra a bizonyos galambra!
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest