- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Aktív témák
-
atus
senior tag
''Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés, a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis''
Arra céloztam Parci, hogy nem lehet a Hűtés/Házak csoporton belül tematikusan elrendezni a cikkeket, mint anno a CoolNessen a casemod/mod/cpucool/vgacool írásokat. Akkor lehetne casemod galériát, ami sokakat érdekelne. Már jópár gép képei figyelnek nálam... -
Manta
tag
Komolyan nem értelek! Leírtam hogy mit gondolok, de nem állítottam azt, hogy bármit is jobban tudnék nálatok, főleg hogy mit csináltok, vagy mit nem csináltok éppen. Neked, mint egy tartalomszolgáltató ''képviselőjének'' inkább értékelned kellene a kritikát, vagy mondjuk úgy: visszajelzést. Ha ez negatív (de nem offenzív módon), akkor inkább illik elgondolkodni a leírtakon, hátha van benne valami. És persze meg is lehet magyarázni a dolgokat, de nem hőbörögve. Attól még hogy ez egy online közösség, még illik megadni azt a tisztességet az olvasónak (aki egyébként reklámbevételt is hoz, és a portálok harcában valahol ''leteszi a voksát''), hogy nem esel neki. Te elvállaltad ezt a munkát annak minden kellemetlenségével együtt, hát viseld is normálisan!
-
Manta
tag
''És lécci ne legyél már jobban képben az ügyeink kapcsán, mint mi magunk, ok?''
Nem ilyen stílusban írtam, és nem is ezt várom el egy házigazdától...
''kész a szerkesztőség, bejönnek a bevételek, stb, akkor minden pörögni fog''
Hónapokkal ezelőtt is ezt lehetett hallani...
''kezdj projekteket''
Folyamatban van 1 komolyabb...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest