Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Challanger
tag
Hello!
Igazából nem is tudom, hogy milyen probléma....
Nézegettem a fórumokat, hogy hova írhatnám a problémámat, de nem volt konkrét, így hát ide írom, mivel a Quick Time-mal kezdődtek a gondok (azt hiszem).Augusztus elején gondoltam egyet és lecseréltem a videokártyám (GeForce 6600 GT) driverét, az akkori legfrissebbre. Ideje is volt, ugyanis mindvégig a gyárit használtam, ami már elég elavult volt.
Megtörtént a frissítés........és hát azt tapasztaltam, hogy amikor a Quick Time betölt pl. egy trailert, majd elindítom fogja megát és "besz@rik", hibaüzenetet ír ki (már a legelső másodbercben), amit ha leokézok be is záródik az egész böngésző. Másik eshetőség, hogy elindítom a trailert...most nem ír ki semmit, megy a hang, képet viszont nem látok.Ezzel kezdődött....Azóta már volt fent másik QT verzió, visszaraktam a régi drivert, XP csere, legújabb driver, stb. És egyik kombináció sem oldotta meg a problémát.
Ma szembesültem egy újabb gonddal, ami összefüggésben lehet az előzővel:
Elhatároztam, hogy egy szakszerű leírást követően beszerzem a megfelelő szoftvereket az akadálymentes 720p HD filmek lejátszája végett (ffdshow + media player classic).
Telepítés kész, indítom a filmet MPC-ban...játssza szépen ahogy kell, majd 1 percen belül a következő történik: elsötétül a monitor, a kis led narancs színüen világít, mint mikor kikapcsolom a gépet, de a monitort nem. Igen ám de a PC ugyanúgy "zúg" tovább, mintha menne. És itt nem tudok mit csinálni vele, még a RESET gomb sem működik. Csak a power gombbal tudom kikapcsolni.
Nem tudom ez milyen állapot, de ezzel már találkoztam korábban is (azt hiszem, hogy a Quick Time-os probléma alkalmával is előfordulhatott. Nem csak a szimpla hibaüzenet).Elég hosszú lett a hozzászólás, de egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma és már nagyon idegesít. Nagyon megköszönném, ha valaki adna egy-két tippet.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nintendo Switch 2
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi