- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #14085 üzenetére
A Dota 2-őt nézik több tízezren, meg a LoL is szokott jópárezer lenni. Ehhez hozzávéve, hogy milyen pénzekért játszanak (dollárMILLIÓK), vicc kategória. Mondjuk egy CS LAN-qualifier is 100,000 dodó..
CS:GO, ahogy írtam, 1-2-3 ezer néző legtöbbször.
Utóbbi napokban amúgy az ESL CS:GO twitch-e körül lézengtem és azt kell mondjam, nagyon jó a coverage. NON-STOP (szó szerint) stream, re-runok, a nap bármely szakában leülsz és tudsz pro-grade meccseket nézni, 2-3-4-5 kommentátor, jóféle spectator-funkciók, minden kutyafüle.
Ha éppen nem live, akkor a korábbi tournament meccseit ismétlik, ha azok is kifogytak, akkor más nagy CS-csatornák stream-jét hosztolják - ahol szintén van kommentár. Így kéne ezt Quake-földeken is..Most jön a blaszfémia; gondoltam is rá, hogy esetleg be kéne szerezni a CS:GO-t.
lulCS meg krumplisebességű botorkálás, de azért kell hozzá skill (ezt soha nem is tagadtam) és van taktikai mélysége, meg aztán régen relatíve sokat cséztünk (főleg LAN-okon), kezdve az 5.0 Beta-tól az 1.6-ig, így néhány mapot már nagyjából (nagyjából, mert a GO-ban van némi változás) ismerek is és ezt számba véve a cucc lehetne alternatíva, amikor QL-ben uborkafesztivál van (ez sajnos különösen jellemző bizonyos napszakokra, főleg a Steam-exkluzívság óta - vagy mehetek növényeket hentelni FFA-ban (de nem, mert a 3 növény szerverből 2-ről banolva vagyok), vagy mehetek CA-zni (szó szerint) retardáltakkal.. aztán van, amikor ezek sem igazán; főleg a reggeli órákra gondolok) és nem kellene teljesen az alapoktól kezdeni, lenne egy kis hátszél. Gép is megvan a 200-200+ fps-hez. Pubolni sem kéne vele mindig, mert PH!-sok szoktak szervezni 5v5 mixeket voice chattel, úgy meg azért csak jobb.Ha esetleg valakinek van egy használaton kívüli CD-kulcsa, valami módon szívesen átszipkázom, ne porosodjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged