Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
huha...ezt azért várjuk ám szeretettel de keményen

-
alien_
őstag
Todd Hollenshead nemrég egy interjúban megszellőztette az infót, hogy az idei E3-on "számíthatunk új bejelentésre, amiről eddig még nem hallhattunk."
Mivel jelenleg fejlesztés alatt van egy Wolfeinstein, egy Doom, egy Rage, szerintem esélyes, hogy Június elejétől hivatalossá válik az új Quake fejlesztése.. -
tatatomi
csendes tag
a quake 4 is jó volt csak sztem elbaszták azzal hogy a közpe körül ilyen "zombi" bigyó kinézetű katonává változtunk

-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, látni a HDR-en meg a csillivillin, hogy az hajtja, de sok jóval öregebb UE2-es játék simán leveri grafikában (pl. Splinter Cell 4, de a 3 is szebb szvsz, idestova két és fél évvel öregebb program)
Bocs a megkésett válaszért, lassú a netem.
-
7
addikt
Single vonallal kapcsolatban fenntartásaim vannak. Számomra egyértelműen a Q1 single-je volt a legjobb, pedig sztoriból szinte sehol nincs. De pörgős volt, nemigen volt megállás holmi scriptek miatt, a pályák meg változatosan tervezettek. Ezt azóta sem nagyon tudták megismételni.
-
Sirandrish
legenda
eddig mindegyik részt végigtoltam ugyhogy várm szeretettel ezt is

-
phare
aktív tag
Nem tudom mi bajotok a Quake 4-el, engem nagyon lekötött, most is fenn van a gépemen, a single player zseniális, a multi is jó. Jó, teljesen más mint a Q3, de nem is Q3 klónnak készült. A Quake 4 elsősorban a single playerre épít, a multi csak másodlagos és akárki akármit mond, nagyon jó játék és a grafikája (ugyanazt az engine-t használja mint a DOOM 3) első osztályú még talán manapság is, pedig a megjelenés óta eltelt pár év, ráadásul a megjelenés napján egy 2.8 ghz-es p4-es ati 9600Pro-n nyomtam és a grafika lenyűgözött és abszolút nem akadt. Egyébként nagyon várom a Quake 5-öt, akár single akár multi playeres lesz a játék, Carmack bácsi még játékot nem rontott el.
-
feka007
veterán
Jó lesz, ha kicsit felrázza az id ezt az UE monopolizmust a grafikus enginek piacán, unalmas, hogy minden második játék ugyanúgy néz ki.

-
alien_
őstag
Csak ne adják ki a fejlesztést a kezükből! Q2 is jó volt ám, Eraser Bottal a The Edge-en mennyit toltam =)
-
Woid
tag
Főleg ha a Q3 ott lenne az extra lemezen mint a Q2 a Q4-nél. Pöpec lenne, nem bírok eredeti Q3-at szerezni...
-
szasanyi
félisten
Egyszeri végigjátszást megért, de nem többet. Míg a Q3A jó néhány év
elteltével is bizony előkerül!
Bízom benne, hogy az 5. rész inkább e felé mutat hasonlóságot, és a
quake feeling dominánsabb lesz mint a grafikai motor. Persze manapság
az is fontos, sőt már a Q3A esetében is nagy szerepet játszott. De igazán
a kettőt együtt lenne jó a következő részben látni...
-
feka007
veterán
Hát igen, a Quake4 nem volt egy nagy quake (a szó szoros értelmében is). Jóval többet ki lehetett volna hozni belőle ha kicsit komolyabbra megcisnálják, és nem az a mész oszt lősz Doom3 klón, hanem kitaláltak volna vmi jó sztorit köré, meg egy agyasabb játékmenetet néhány fejtörővel. Így viszont nem nagyon tartozott a játék követelményei közé a nagy szürkeállomány...
-
szasanyi
félisten
válasz
Armando_19
üzenetére
Abszolúte egyetértek veled. A Quake4 nem rossz, de nekem sem jött be.
Tiszta DOOM 3 holott a Quake III Arena ''újabb részére'' számítottam. Még
a mai napig is elő-elő veszem egy kis igazi quakeléshez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem az 5. részben inkább erre felé kanyarodnak a készítők, és amolyan
igazi quakesre sikeredik. -
feka007
veterán
Quake 5?
Hell yeah 
-
alien_
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Elvileg ennek a megatexture dolognak az a lényege, hogy leveszi a nagy textúrák kezelésének a terhét a videókártyáról, majd meglátjuk, mit sikerül összehozni Carmack mesternek!
-
manutdzoli
senior tag
Már alig várom!

-
alien_
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Hát ha ID csinálja (és ők csinálják!), akkor aggódalomra semmi ok
Már a Hexen 2-nél sem alkotott valami nagyot az Activision, nem is értem, hogy bízhatták rájuk az egyik fő terméküket... -
alien_
őstag
''Újabb hivatalos információk szivárogtak ki az id Software új Quake projektjéről. A legújabb Quake már szinte biztosan nem kap sorszámot. Kiderült az is, hogy a cég az Enemy Territory: Quake Wars játékot - a neve és a története ellenére - nem Quake játékként tartja számon. Ami talán a legfontosabb a friss infók közül az, hogy Tech 5 grafikus motorra épülő alkotás Arena jellegű MULTIPLAYER orientált lesz !!! Bár csak spekuláció, de ha a Tech 5 engine valóban olyan közel van a befejezett állapothoz, mint hallani és az új Quake csak Multiplayer lesz (mint Quake 3), elképzelhető, hogy még 2009 előtt elkészül.''
[link] -
fnatic
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
A Quake Wars-nak ehhez a játékhoz kb köze nem lesz.. (az etqw csak a címében quake, amúgy játékmenetben teljesen eltérő a Quake sorozattól (1,2,3,4) ) Ez egy fast-paced játék lesz, mint az előző quake-k vagy akár az ut. A fejlesztők célja valszeg az lehet, hogy vissza hozzák az életbe a Quake-t, mivel a kezdeti Q4-nek nem sikerült a jó széria folytatása. (Más, hogy a mostani 1.4-ben már kiküszöbölték a hibákat, vagy q4max 0.78..)
-
Ha igaz a hir akkor csak azt sajnálom,hogy multiplayeres lesz!!!

-
fnatic
tag
A játékot teljes mértékben az id software fogja készíteni és az id tech 5 motort fogja használni (Rage). Az új Quake, a Quake Arena nevet fogja viselni. Multiplayer orientált lesz, tehát nem fog tartalmazni singleplayer játékmódot (Q3A !!!). A Quake Zero elkészítése után állnak neki a fejlesztők, ami kb ez év végére lesz lesz. Az előző linkeket nem néztem meg, tehát ha azonosságot fedeztek fel, akkor elnézést.
-
alien_
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére

De nagyon jó lenne, minden idők egyik legzseniálisabb sorozata...
Már az egynek is olyan hangulata volt, a jó kis Nine Inch Nails soundtrackkel..
Hogy a Sonic Mayhemes Quake 2-t meg se említsem...Mai napig szoktam hallgatni külön is
Jó kis eraser bottal ment ám a multi móka =)
Q3A örök, és legyőzhetetlen, szvsz 10év múlva is ugyan ilyen jó lesz, ahogy (lassan) 10 éve is az volt! Quake4 -nél érződik, hogy nem 100% Id software, a single player annyira nem jött be, de a multi rész abban is zseniális!
Szóval, ha igaz a hír, akkor az első három helyre bepréseli magát ez a név a várolistámon a StarCraft2 és a Fallout3 mellé! -
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nocak nocak, szasz Horvátgyerek
. Én csekkoltam, de nem találtam, gondolom valamelyik fórumban figyel az említés, vagy van sajár fóruma neki vagy hol is találom akkor pontosabban kicsikét?

-
horvathkrisz
addikt
Időközben ráakadtam egy magyar site-on, valóban igaz lehet a hír!
Csekkoljátok: [link] -
horvathkrisz
addikt
Felröppent a hír néhány külföldi fórumon, miszerint jön a nagysikerű Quake sorozat következő,azaz 5. része.
Félreértés ne essék, nem az Enemy Territory: Quake Wars-ról van szó.
Izgatottan várjuk, hajrá Carmack!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én azért singlet is szívesen viszontlátnék benne, nekem tetszett a Quake4-ben a hangulata.
Hell yeah
Már a Hexen 2-nél sem alkotott valami nagyot az Activision, nem is értem, hogy bízhatták rájuk az egyik fő terméküket...