Hirdetés
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LocalNerd
tag
PNY 380XGL, Quadro 4. Néha játszanék vele... 274,5/513, húzva (Power Strip) 374,5, 681,75. Ezek szerintem szép értékek, 3DMark2001 SE build330-ban 7000 fölött teljesít 256M Samsung PC2700-zal és 1800+-szal (az utóbbit 166-os FSB-n futtatva).
Csakhogy nem teljes a DirectX 8.1 kompatibilitása!!! Nem értem, miért. Ha a Quadro 4 és a Geforce 4 magja ugyanaz, és a Geforce 4 driverhack-kel átalakítható Quadro 4-gyé, sőt, néha még jobban is teljesít tervezésben (!), miért ne lehetne átírni a Quadro 4 driverét is?
De ha lehet is, nem tudom, hogyan, és eddig a neten sem találtam tanácsot. Gondolom, nem sokan akarnak egy most minimum 60-70 ezres kártyát 20-25 ezressé alakítani, meg különben sem erre vették, de én nagyon szeretném kipróbálni
Esetleg jobb hűtéssel is, bár passzív hűtéssel és ''fedetlen'' RAM-okkal sem melegszik, húzva sem.
Szóval mondjátok, hogyan gyilkoljam a kártyát, és beszámolok az eredményekről!!! Köszönet mindenkinek előre is, maradok tisztelettel állandó, de a user/pass-eit állandóan elfelejtő PH! olvasó=)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Jövedelem
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg jobb hűtéssel is, bár passzív hűtéssel és ''fedetlen'' RAM-okkal sem melegszik, húzva sem.