Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LocalNerd

tag

PNY 380XGL, Quadro 4. Néha játszanék vele... 274,5/513, húzva (Power Strip) 374,5, 681,75. Ezek szerintem szép értékek, 3DMark2001 SE build330-ban 7000 fölött teljesít 256M Samsung PC2700-zal és 1800+-szal (az utóbbit 166-os FSB-n futtatva).
    Csakhogy nem teljes a DirectX 8.1 kompatibilitása!!! Nem értem, miért. Ha a Quadro 4 és a Geforce 4 magja ugyanaz, és a Geforce 4 driverhack-kel átalakítható Quadro 4-gyé, sőt, néha még jobban is teljesít tervezésben (!), miért ne lehetne átírni a Quadro 4 driverét is?
    De ha lehet is, nem tudom, hogyan, és eddig a neten sem találtam tanácsot. Gondolom, nem sokan akarnak egy most minimum 60-70 ezres kártyát 20-25 ezressé alakítani, meg különben sem erre vették, de én nagyon szeretném kipróbálni:) Esetleg jobb hűtéssel is, bár passzív hűtéssel és ''fedetlen'' RAM-okkal sem melegszik, húzva sem.
    Szóval mondjátok, hogyan gyilkoljam a kártyát, és beszámolok az eredményekről!!! Köszönet mindenkinek előre is, maradok tisztelettel állandó, de a user/pass-eit állandóan elfelejtő PH! olvasó=)

Új hozzászólás Aktív témák