Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Nem biztos hogy értem amit írsz.
Szóval lehet nem jól írtam le, de nekem nem a látott kép ugrál, hanem csak amit felvesz.
Át lehet kapcsolni hogy DVR-n keresztül nézem(rettentő nagy a késleltetése) vagy simán csak az élőképet, a háttérben rögzít.
Ez gyárilag ilyen, nem én raktam rá kapcsolót.
A rögzített kép ami kihagyásos, a másikkal nincs ilyen gondom.(#6200) Peaceliker: Ezt a jelerősség dolgot én is észrevettem, vagy is eszembe jutott mintha olyankor hagyna ki a kép mikor lehetséges a gyengébb jel.
De azt hittem csak képzelődöm.
Mint ahogy írtam a Walkeranál nem ilyen durván jelentkezik, az antennák azonos típusúak a két gépen, a szemüvegen meg ugye szintén.
Ami különbözik az a 2 VTX mert Walkera 200mW(vagy 250 mit tudom én) a ZMR 250 meg Eachine 600mW.(#6202) fape: Ha nem gond akkor kiírhatod ide, mert lehet másnak is hasznos lehet az információ.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- iPhone topik
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- GTA V
- Hegesztés topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Jura Ena 8
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest