Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Ajjaj, most a következő 3 napban arról fogunk vitatkozni, melyik a jó
D
Szerintem ez attól függ hogy:
- a step down converterek végén mennyi áramot akarsz kivenni
- mennyire könnyű vele dolgozni
- mekkora áramtűrése legyen a lapnak. Mivel 30A ESC-vel tervezel, ezért elvileg 120A, de ez mér elég necces, ilyen lapka nagyon kevés vanMatek Mini PDB, de itt forrasztani kell a tüskesort, amit én rühellek
3/2A kijön belőle és 30A ESC-t kezel
Én a kamera platformomhoz ezt hasunálom: Matek led and power de ennek a 12V ága csak 500mah, viszont konfigurálható LVC sípjel, meg hasonlók
Realacc csúcs PDB drágán, 5/12V bec, OSD, LVC de itt is a bec áteresztőképessége a szűk keresztmetszet
Én ilyet is vettem, Lantian mini PDB, erre tuti rárakod a 12AWG kábelt (én is azt raktam rá), mert lóbaszó nagyok az érintkezők
Én most azt találtam egyébként ki, hogy egy szendvics szerkezetes dual PDB-t csinálni, összeforrasztani rajtuk egy 18AWG kábellel a betápot és amire az ESC jön arra 12AWG-s kábelt. Így megmarad a funkcionalitás, de szét lehet szedni egy külön lapkára a 12V és az 5V ágat, lesz OSD, LVC, csipogó, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest