Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
kriszbon #3899 üzenetére
Az év első repkedései végre nálam is megvoltak. Az egyik akksit veszélyesen alacsonyra szívta a gép (4ből 3 cella 3v alatt volt!), és nem volt alkalmam ránézni az fc+pdb páros által már max felvett teljesítménynek... (Amikor nyélgázt kapott, pont nem oda figyeltem, hanem meg akartam lesni ezguiban egy beállítást, de hülye voltam, és elfeledtem disarmolni, ahogy nyúltam a távért, felnyomtam véletlen fullgázra.... kb ott dobtam el mindent, úgy kilőtt a gép az égbe....Örültem, hogy nem pottyantottam csatornába, ahogy lehoztam, se a mellettem lévő autókra...) Amikor láttam az értéket, akkor max 72 A jött össze, de ez kb csak lassú nyugdijas repkedés volt, a gép ennél sokkal többre képes.
Ennek kapcsán, nem értem, miért nem működik a buzzer, ami elvileg riasztana alacsony feszültségen, úgyhogy most arra kell rálesnem, emiatt black box logot is bakapcsolom, hátha ott fogom látni, meg úgy alapból átnézem megint a beállításokat. De mindenek előtte feltöltöm az akksikat. (A másodikat cellánként 3,7nél húztam le a gépról.)Szerintem veszek egy új távot, fryskynál mi ez a qx7 vagy mifene táv? Egyáltalán, mi van az X9E távokkal, banggoodon nem találtam csak a régebbi X9D-t.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #3898 üzenetére
Sziasztok!
Igen úgy néz ki az volt a hibás, és én meg mennyit szívtam vele.
Ma megvolt az első repülésem miután ugye kicseréltem az FC-t, de csak ilyen próba hogy nem melegszik-e valami, mert az előzőleg elfüstölt 2 ESC után már lassan repülni sem merek ezzel a kacattal.Egyébként "elég jól" kezdődött ismét az egész, mert indultam volna vele, és csak flippelt egyet a talajon, de valami fürgén ám.
Átnéztem propokat, azok jól voltak rajta.
Behoztam rádugtam gépre, semmi különös nem volt, visszaállítottam a -10° Pitch beállítást mert olvastam valahol hogy azon kell állítani a motorok dőlése miatt.
Kimentem ismét csak flippet kaptam, már kezdtem nagyon ideges lenni megint, behoz gépre rádug, és mondom megnézem a motorok forgásirányát, az irány jó is volt, csak a 3-as és 4-es motor fel volt cserélve.
Pedig előtte CF alatt néztem hogy jó minden, meg megjelöltem a sorrendet ahogy rá voltak dugva 1-2-3-4 igen ám csak BF került rá aminél átvariáltam múltkor a motorokat, és úgy látszik most ez jött ki belőle.Egyébként a 10 fokos dőlés miatt mit és mire is állítsak(elforgatva nincs)?
Mert elég gáz hogy megy előre.
Ja a 3S 1850-as aksi nem sokat bír az biztos, van 1 db 4S 1500-as aksim, majd azt is ki kellene próbálnom valamikor, hogy mennyit is megy el vele. -
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #3895 üzenetére
Nem tudom, nem biztos hogy jó lenne 4S aksi a [BG1306 3100KV] motorokhoz, lehet azonnal lángot fognának csak.
Az előbb írtam:
"A Falcon 210 vázzal is kínlódok tovább, hogy abból mi lesz nem tudom, most cserélem az FC-t ami tegnap jött meg, de most már valóban nagyon elegem van az egészből. "Belekerült a vázba az új FC, és érdekes módon most itt az asztalon propok nélkül is aránylag egyformán pörgeti a motorokat mindenféle kalibrálás nélkül is.
Ráadásul rendesen szabályozni is lehet a távval, tehát ha visszább veszem a gyorsítást, szépen csökken a fordulat is, ahogy illik. -
foka
aktív tag
válasz
Peaceliker #3895 üzenetére
Utolsó bk:
Pontosan!
Mi vagyunk azok, akik a saját kárunkon sem "tanulunk" (csak azért is)!
-
Peaceliker
addikt
válasz
kriszbon #3893 üzenetére
ne viccelj, ha van 2s akku akkor adott a 4s
ezeknek az kell
voltak ekkora mocijaim nemrég, 3s el marha fika vt...4s kell sztem kicsi prop és "alacsony" KV miattSajna elég vegyes hogy melyik kam érzékeny a tápra, melyik nem. Szűrő kondi betápra hasznos lehet vagy LC.
(#3894) Teréz Atya
Kell egy strapabíró gép (most bg n vicc áron van eachine 130) amit nem félt az ember és azzal kell nyomni...mióta 130al acro ba kacsoltam, nem tudok repülni stab módban és már nem is akarok
már második start után azt éreztem hogy angle csak ellenem dolgozik.
Amúgy igen,,,,mióta modellezem azzal szivatom magam, hogy időm néha max akkut tölteni van, de mindig beleugrom vmi hülyeségbe és sokszor félúton adom el, mert rájövök hogy csak önszopatás
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #3892 üzenetére
Ezert ugrottam neki a mikrogepeknek es a szimeknek. Felmergedtem h x eve reptetek, de acroban nagy nulla a tudasom.
A tul sok parhuzamos projekt nem jo, mert soha nem erem utol magam. -
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Összegányoltam én is a kicsi gépet, csak éppen 2S aksival repképtelen, mivel csak kicsi propok férnek el rajta.
Ezekkel a propokkal kb. 20cm-e tudott felemelkedni 2S akkuval, és csak bukdácsolt a földet súrolva.Egy motor nem ment rendesen, csak akadozva akart forogni azt kicseréltem, és raktam rá nagyobb propot ami még elfért hogy össze ne akadjanak, de ahhoz vázat is át kellett kicsit variálni.
Így elértem hogy vagy 1m magasra felemelkedjen velük 2S akkuval.Na jó, összegányoltam egy ideiglenes 3S akkut régebbi 1S 850mA-os aksikból, hogy ki tudjam próbálni mert estefelé csillapodott a szél.
Erre mikor indítottam volna 3S aksival, most meg egy másik motor nem forgott, csak akadozva indulgatni akart, 2S aksival ment.
Most kicseréltem azt is, de közben besötétedett, így megint elmarad minden próba.A Falcon 210 vázzal is kínlódok tovább, hogy abból mi lesz nem tudom, most cserélem az FC-t ami tegnap jött meg, de most már valóban nagyon elegem van az egészből.
Ja igen, múltkor a Walkera kamerám is megadta magát, vettem egy Emax 800TVL- verziót, de közel sem olyan mint ami rajta volt 800-as.
Lencse felcserélése után picit jobb lett a kép, de valamiért kicsit csíkoz hullámzik a kép, javul a helyzet valamennyit ha antennát cserélek, de akkor sem olyan mint volt.
Amivel múltkorában elmentem [600m-t] azzal most pocsék képet kapok, de hogy mi lehet a gond, fogalmam sincs róla, lehet a TX is beadja a kulcsot, de egyszerűen nem tudom. -
foka
aktív tag
válasz
Peaceliker #3890 üzenetére
Ajaj DVR, a monitorokat szétszedtem, mert azokat is átalakítom
Majd rákötözöm a GoPro-t.
A TH9X-em eladósorban, ezt ismertem, mert én építettem/alakítottam át, az i6S még megismerés szintjén, a Taranist még el se kezdtem...
Repülni kéne sokat, mert így hiába építek annyit... -
Peaceliker
addikt
Videót kérünk majd, főleg DVR érdekelne xD
Taranis nekem is jött nemrég...felraktam újabb FW t, megy LUA script, már beszél is
de beléptem a menübe és egyelőre még devo 7E vel repülök.
Anno T9X er9x-el is fura volt nekem...ennél Devo/deviation sokkal barátságosabb.Bár nyilván nem nagy valami, de mostanság fáradt vagyok rávenni magam hogy átnézzem.
-
foka
aktív tag
válasz
kimista #3888 üzenetére
Tényleg, egy racerhez képest ez nyeklik-nyaklik, de jópofa. (én meg a repesztés, pf..
bénamálé vagyok ahhoz, kevés repült "órával").
Igazából felszámolt projekt(ek) maradékát építettem meg egybe. Csak egy próba lesz, valószínű ez is elbontásra kerül (vagy eladásra). Eredetileg a régi Quasimodo quad X8 utódja lett volna, de a motorok fele átment máshova.
Előnye, hogy tényleg alkatrészekre bontható, bármi cserélhető elemenként, teljesen összetörni nem lehet.
Repülni leghamarabb jövő héten fog, várom a vevőt, mert nem a Taranissal, hanem az FS-i6S-el akarom működtetni (igazság szerint a Taranist még mindig nem programoztam fel, pedig már nagyon kéne).Szerdán kipróbáltam végre a Phantomot (télen beépítettem belülre a vtx-et, az iOSD Minit, véglegesre raktam a Zenmuse-t, meg felraktam a Flytrex-et) és a Walkera Furious 320-at. A Furiousnak mennie kell a háztól, sose fogok vele felhőtlenül boldogan repülni (nem vagyok elég jó hozzá), nem az én világom.
Be kéne fejezni a GEPRC-t, meg a böszme Tarot X8-at (egy az egyben az S1000 másolata) is. Ott a 3D Printed Inspire, az sok munkaóra lesz (remélem idén repképesre tudom csinálni).
Ja, és a Kossel XL 3D nyomtató még mindig dobozban van, annak az építését meg dokumentálni is kell.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Teréz Atya #3712 üzenetére
Arról a telemetriáról tudnál írni, vagy linket adni? Mégis hogy állítom be, hogy küldje, ecetera.
-
foka
aktív tag
Egy fura figura:
Nagy gép, de mint "racer" építettem meg, nem fordulatból megy, de nyomatékból megoldja:
- LJI (Tarot) ZD550-es váz (klasszikus X alak)
- Naz32 rev5 egyben az FPV OSD-vel, a pdb fölött
- FVT LB 30A ESC-k 3-6S
- Sunnysky X4108S 480KV motorok 4-6S
- 1447 propellerek
- Tarot Small Electric Retractable Landing Gear (jó lapos lesz a lábak felhúzása után)
- teljes fpv rendszer (600mW)
- Matek RGB ledek a karok végén (dip kapcsolóval lehet a színeket választani/keverni)
- semmi más nem lesz rajta
A gép saját súlya akksi nélkül 1415g
A motorok tolóereje (egyenként) 4S-en 1447 proppal 1410g (1:4 arány) 5S-en 1810g (1:5 arány), de így tartósan nem lehet 100%-on járatni őket (túlmelegedés) -
duc
aktív tag
válasz
maximilian4 #3884 üzenetére
Egyben vettem még tavaly akkor még a váz is a gyári volt. Azokból a cuccokból építettem vissza a moddolt vázba amik eredetileg jöttek vele. Kingkong 2204 2300KV motorok, naze32 dof10 FC, ET600 adó Sony effio kamera, FS-ia6b vevő. Az eredetileg benne lévő 12A-es kingkong ESC-ből mint kiderült gyengélkedett az egyik és a többit gondolom hozzáállította a FC, ezért nem ment sehova. Van itthon egy marék jól bevált Littlebee 20A, azt raktam bele meg kapott egy micro minimosd-t, holnap kiderül mit tud fától fáig
Szerencsétlent ma annyiszor csaptam földhöz hogy csoda hogy nagyjából még egyben van. Nem tudtam erőből kivenni a zuhanásokból mert hiába nyomtam a gázt csak harmatos lóf... energiával tudott reagálni. Holnap ellenben lehet hogy a fa tetejéről kell leimádkozni... -
foka
aktív tag
Racsing drón
[link]
Az, perszeElmebeteg csapat, de amiket megcsinálnak, le a kalappal előttük.
kimista: jó lett
Hogy repül?
-
-
Peaceliker
addikt
Na megérkezett ER 180 Tilt Rotor....marha nehéz, de nagyon érdekes gép, beleszerettem, meg kellett vennem.
Csak szobában emeltem meg éjszaka, de jó idegesen, mozog, remélem ma kijutok vele.
(#3875) duc
kimista-nak igaza van, nagyon hamar (1-2 start) és nem lesz jó ez a kamera szög, vagyis a 0 fok már ennyire sem. Én is azt gondoltam majd sokat bénázok, de pár start után, már csak a földet néztem, mert akkori felállásban nem is tudtam szöget adni neki
Most sem vagyok penge (talán 50 startom volt idén, előző 15 meg éve), de már nagyon be van döntve a kamera, én sem gondoltam volna
-
kimista
aktív tag
Én is így voltam, de nemnem, rosszul gondolkodsz.
Ha lefele néz, akkor egy helyben tudsz lebegni, vagy rosszabb esetben hátrafelé mész.
Ha egyenesen áll, akkor meg az van, h mész előre, aztán egyenesbe teszed, h lásd merre mész. utána megint bedölsz, majd megint vissza, h lásd hova mész. rosszabb esetben lebegsz, haladás nélkül.
Kell egy minimális szög, hogy amikor horizont középen látod, akkor haladj. mégha lassan is, de kell.
Aztán ha sokat nézed a földet, lehet feljebb állítani. -
duc
aktív tag
válasz
kimista #3874 üzenetére
Szeretem nézni a földet, na. Egyelőre örülök ha acro fpv-ben félig-meddig azt csinálja amit szeretnék, és nem esek-kelek állandóan. Ehhez most még jó a meredeken előre sasoló kamera. Kell még idő amíg fakezűből legalább kezdő szintre felfejlődök akkor majd tekerek rajta...
-
duc
aktív tag
válasz
NightLord #3872 üzenetére
Kingkong 1306 3100KV, 4S akku, damped light. Egyik olyan 10 méteren adta be a kulcsot, a másik pedig célirányos tesztben gáz faltól-falig úgy voltam vele hogy derüljön ki mi a gyenge láncszem. Valahol a tekercs belsejéből jöhetett ki a holy smoke mert ez már nem javítható egy sima vezetékvisszaforrasztással.
Utána a 4045BN-el kapott rendesen nyúzópróbát, itt már nem tudtam tönkretenni semmit, ezt bírja a motor és az ESC is. Utóbbi 20A Littlebee. -
molnigee
aktív tag
válasz
vegyszer #3869 üzenetére
hát az úgy volt, hogy feltűnt mindig ugyanott megy el a kép, gondoltam elsétálok arra.
megyek megyek, és egyszercsak ugyanúgy elmegy 2-3mp-re... visszalépek 3-at majd előre és megint elmegy.
de megyek tovább és jó a kép, majd 20 méter múlva megint elmegy és így tovább, nagyjából bármerre mentem, egy 20-30 méter után mindig elment majd vissza, de csak ilyen egy lépisnyi helyen. mintha azt mondanám hogy 30m-re nincs képet, 70m-re nincs képed, 100m-re nincs képed, de mindenhol máshol meg van.. -
molnigee
aktív tag
Sürgős segítség kellene.
Miután beraktam a wizardba a swiftet, rosszalkodik a vétel. A videó adón is forrasztottam, azt hittem az sült meg, ezért kicseréltem, de ugyanaz a gond.
Ma teszteltem, gép a kocsi tetején, szemüveggel sétáltam, és mindig ugyanott ment el a kép. Vissza léptem 3at majd előre, és elment a kép. Tovább menve előre jó volt, aztán 20 méterre megint elmegy egy ponton, aztán utánna megint jó... Mi lehet ez? Eddig is itt repültem, sose volt ilyen gond.
Csatornát is próbáltam 3at, ugyanaz. Esetleg antenna? Vagy vevő oldalon van baja a szemüvegben? -
wazo
aktív tag
válasz
Teréz Atya #3804 üzenetére
Leszedettem az iránytű chipet az spracingf3 delux-rol. PC-re kötve működik. Hétvégén teszt.
-
kriszbon
őstag
válasz
NightLord #3858 üzenetére
Rendben meg is cseréltem, csak úgy mint ahogy itt írta a kolléga ((#3859) Peaceliker).
Megoldódott így a 3. motor indulása, már csak arra kellene rájönni miért van az automatikus gyorsítás a motoroknál.
De szerintem ezt már csak FC cserével tudom megoldani.
Amúgy már receivert is cseréltem hogy ki tudjam próbálni PPM vezérléssel is, de a gyorsítást az sem oldotta meg.
Távvezérlő gond nem lehet esetleg? -
NightLord
tag
válasz
Peaceliker #3861 üzenetére
JA 5 collal ez a súly büntet : ) repült már? : )
-
NightLord
tag
válasz
Peaceliker #3859 üzenetére
hmm az jó karcsú, akksi nélkül én 150g-nál vagyok.. mondjuk kamerát + vtx-et kifelejtetted, az még 10-15g-t rátesz.
Mmix helyett mostmár elég a resource okat átmókolni elvileg.
Angle módban van egy fokozatosan egyre intenzívebbé váló driftem, most éppen bal felé (érdekes módon az előző konfignál előrefelé csinálta ugyanezt). Powecycle-nál rezetelődik a dolog. Mi lehet az oka?
-
Peaceliker
addikt
válasz
NightLord #3843 üzenetére
én most össze dobtam egy gépet, diatone et200, cc3d vel, littlebbe 20a és 1804 mocival 161g
ok, még egybe kap 6g,vevő szintén propok, meg pár gyorskötöző, de 5ös prop felmegy
2204 el olyan 15g al lenne több elvileg(#3855) kriszbon
mmix paranccsal kell, most csináltam, mert flip32n elcsesztem 1es kimenetet
most ott kap tápot, no para
-
kriszbon
őstag
De ez fullgázon sem forgatja, ha egyszer elkezdte felpörgetni a másik 3 motort a gáz visszavételre sem reagál, hiába húzom visszafelé, valahol írtam már, meg a videó végén is azt csinálja.
Csak annyi a reakció olyankor, hogy egy szintnél visszafelé leállnak a motorok.
Ha játszom a gázzal kicsit, tehát én tolom feljebb, húzom visszább akkor van reakció, de a 3. akkor sem megy a többivel együtt rendesem.Köszönöm az infókat és türelmet, de azt hiszem nem kínlódok vele tovább, nem stimmel valami ezzel a vezérlővel az biztos.
-
fape
senior tag
válasz
kriszbon #3855 üzenetére
Nekem is csinált ilyet, hogy alacsony gáz mellett nem forgatta rendesen az egyik motort. Kevés volt a min_throttle. Kérhetünk egy screenshot-t a configuration fülről is? De a legjobb ha tudsz küldeni/felrakni pl pastebin.com-ra egy cli dumpot.
Resource remapping ügyben a Joshua mestert tudom ajánlani: Betaflight 3.1 Resource Remapping | NO MORE CUSTOM MOTOR MIXES YAY!
-
kriszbon
őstag
válasz
NightLord #3854 üzenetére
Akkor most légy szíves áruld el hogyan is kell ezt megcsinálni?
(#3853) duc: Igen nekem is nagyon gyanús, első perctől kezdve csak a szívás volt vele, még egy nyomorult Firmware frissítés is csak trükközéssel ment/megy.
Jó lenne ha a kolléga meg tudná mondani hogyan is lehet ezt megoldani, mert akkor legalább kicsit okosabb lennék az ügyben.
Igaz már mérgemben tegnap este simán berendeltem egy másik F3 vezérlőt BG oldaláról, de azért jó lenne ha ezt sem kellene kidobni, mert elég volt már a sok kidobott pénzből. -
kriszbon
őstag
válasz
kimista #3847 üzenetére
Propokkal is ugyan ezt műveli, tehát a 3. motor kivételével a többit elkezdi egyre gyorsabban pörgetni. Repültem is így vele, de ha felszállás előtt hagynám csak pörögni a földön, valószínű fel is borulna ez végett. De mivel felszálláshoz nagyobb gázt adok, így indul a 3. is. Érdekes hogy pont a 4. és 2. ESC füstölt el a másikakból, mert ugye azokat pörgeti most is a legjobban .
-
-
duc
aktív tag
Ma voltam kint kamerát tesztelni, egyszercsak veszett nagy pörgés, puff. Baktatok a becsapódás helyére, gondoltam esc vagy a 1306-os motor nem bírta a 4S-t...
Otthon motoron mérve szakadás, gondoltam nincs mit veszteni, szétszedtem. Egy trehány forrasztás adta fel, megmentettem
Tudom, nem nagy pénz, de akkor is siker: before after 1 2 3 -
fape
senior tag
válasz
kriszbon #3846 üzenetére
Ha szoftverból nézed motor test-nél akkor nem játszik a pid loop/mód stb, nincs ami korrigáljon. Fixen azt parancsot kapja az ESC amit beállítasz. De ez jó jel, legalább is olyan szempontból, hogy a motor+esc tuti jó.
A távról vezérelve már a korrigál az FC. Tedd ki a gombra az armot és nézd meg kint, repülés közben.
Ha gond van akkor gyorsan disarm és leesik a földre. -
kriszbon
őstag
Nem tudom, ha ti mondjátok, de ha megnézed a videót a Walkeraról (van még 2 hasonló ott) akkor ott látható ha leteszem nyugalmi helyzetbe, akkor nem igen avatkozik bele a vezérlő propok nélkül.
Ha finoman emelem fel akkor is csak minimálisan korrigálgat csak.Akárhogy nézem, nekem [EZ] nem tűnik normális működésnek(bocs a hevenyészett felvételért).
Ezt műveli távvezérlővel, amúgy együtt mennek a motorok ha szoftverban állítgatom.
Valami érzékelő (Giro. Accelero.) lehet egyáltalán nem jó benne, már eszembe jutott az is, lehet a másik 2 ESC is ez végett füstölt el. -
NightLord
tag
válasz
KaiotEch #3794 üzenetére
250g alatti géphez:
Nekem Kingkong 130GT váz, OZE32 AIO FC, Racerstar RS1306-3100KW motor (60W), 12A ESC, Eachine MC02 AIO VTX/Cam, és FS-X6B receiver volt az eredeti felállás, 3S 850mah akksival 220g AUW súlyt adott.
Jó lett volna, csak csináltam egy zárlatot a karbonváz, meg a vtx között, ami miatt első körben elfüstölt egy motor, kicsit később a vtx is megadta magát, majd bónusznak az FC is elköszönt.
Második körben bepróbálkoztam egy kukázott CC3D + a vázhoz adott PDB/BEC kombóval, de az utóbbi valószínű nem ilyen áramerősségre volt méretezve, mert villámgyorsan elfüstölt.Mostanra ismét összeállt a kép, vettem egy matek micro pdb-t, egy eachine 1000TVL camot, és egy VTX03 fpv adót, FC-nek megmaradt a CC3D egyelőre. Akksiknak közben kicseréltem a csatlakozóját XT30-ra, biztos, ami biztos.
AUW még mindig csak 220g, és asztalon működik a dolog, élesben még nem volt időm kipróbálni..
-
kriszbon
őstag
Na jó, de ha az még megoldódik is így beállítással, arra nem hoz eredményt hogy a többi motor miért kezd el magától gyorsítani ha már elindítom őket, és tovább nem nyúlok a "gázhoz".
Na mert ha nincs is prop rajtuk, akkor sem szabadna így viselkedniük szerintem, mert legalább valahogy [így] kellene menniük.
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #3836 üzenetére
A barométer problémát egyszerűen megoldottam, felment rá a BetaFlight legújabb verziója és kész.
Felcseréltem a 3-as motorhoz tartozó ESC-t egy másikkal, a másik rendben működik vele, de a 3. motor továbbra sem megy rendesen.
Motorcsere már volt, de visszaraktam a régebbit is.
Tehát nem gondolnám hogy ESC hiba, akkor talán az FC lehet hibás? -
duc
aktív tag
válasz
Peaceliker #3838 üzenetére
PID állítás itt mondjuk nulláról: [link]
Ha az I alacsony, akkor elúszik oldalra -
Peaceliker
addikt
nem volt már hova dönteni kb
fentebb írtam konfigot, erő azért van...nem toppos verseny gép, de elvileg húznak mocik 800g körül legalább és gép 320g meg akku meg 180-190g, szal szedegeti a "lábait"... és cc3d vel még 3s el sem vt ilyen takony...most egy flip32 van benne bf-el. P t majd lejjebb veszem, mert gyors előre menésnél (mondjuk nagy széllel szemben) oszcillált. Kis fos er130 meg olyan szépen vette kanyarokat csak lestem, pedig néha full gázzal nagy döntéssel egybehelyben állt olyan szél vt
Ok, emelek majd I-n köszi... melyik YT okosok viudeóit érdemes nézegetni ebben a témában?
(#3836) kriszbon
mondjuk jah, frissítésnél elvileg kinullázza beállításokat, arra gondoltam...
-
duc
aktív tag
válasz
Peaceliker #3835 üzenetére
Nagyobb döntés, nagyobb gáz
Komolyra fordítva, szerintem emelj az I-n. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #3832 üzenetére
Elméletileg ki van szintezve, ha arra gondolsz hogy egyenes asztalon kalibrálni.
Másik Firmware nem igen akar felmenni rá, mint ahogy visszább írtam valahol(#3828).Ezt a full erase dolgot CLI paranccsal érted, mármint hogy ott kiadni, és csak utána frissíteni?
Na mert ha frissítettem, vagy akartam, ott frissítésnél be volt kapcsolva olyankor.Az előbb olvastam BG oldalon F3 vezérlőnél a hozzászólásokat hogy hamis, meg utánzat, meg jók ezek mert az eredeti drága, és valóban vagy 3x annyiba kerülne(én nem náluk vettem hanem GB oldalon).
Na szóval ott írta valaki, hogy voltak gondjai a frissítéssel amit BG oldalon vett de így megoldódott neki." I've got one of these running on the LS-210 frame with Emax 2205-2300kv motors turning 5x4.5 bullnose props. Performance is AWESOME. Initially I had a couple issues getting the latest version of betaflight loaded because it couldn't talk to the bootloader. Had to use manual baud rate in cleanflight firmware flasher (set down to 19200), then set flash on connect, no reboot and full erase. Connect the board with boot pins shorted..worked like a charm. After that initial flash, it is now able to flash without any issues or jumping through hoops. "
Most kipróbáltam, és valóban felment a v1.14 utolsó stabil verzió.
Most meg az a gondom, hogy a barométert nem ismeri fel.
Ezt nem lehet beírni valahogy parancssorral hogy kezelje [link]?Jut még eszembe, hogy az új ESC-k amiket vettem, támogatja az Oneshot125-öt?[link]
Na mert ebben a CF verzióban csak az a lehetőség kapcsolható be. -
Peaceliker
addikt
válasz
Teréz Atya #3833 üzenetére
kíváncsi leszek 2s t mocik hogy bírják majd.
más:
ha gépem nagyobb sebességgel kanyarban nagyon driftel (kisiklik az ívről), akkor mit kéne állítani PID en?
P már sztem magas lesz, ma szélben kicsit oszcillált. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #3821 üzenetére
700mAh 2S gyok 2 C. Az mjx x600-bol maradt, amit tavaly nyaron elbontottam.
No, repultem vele. A furcsa az, hogy repul. Pontosabban pont ugyanolyan menettulajdonsagai vannak mint a QX80-nak, csak leszarja a szelet. Meg jo nagy tehetetlensege van,
Rendelek konnyebb ubecet meg keresek kisebb akkut es nagyon jo gepecske lesz ez.
Potmotor maradt az mjx x600-bol egy szakajtonyival. -
kriszbon
őstag
Persze megpróbálom majd emelni a minimumot, csak elég nehézkes mikor a földön egyáltalán nem azt csinálja mint ami elvárható lenne.
Ha a 3 motor már elindult(1-2-4), akkor azok szépen fokozatosan gyorsítanak, a 3. meg hol elindul, hol nem.
Ha távvezérlőről csinálom akkor meg szinte nem is akar működni rendesen lent a talajon, és ez a motor vacakolt már a másik 4 ESC-vel is, de a motort már cseréltem, meg ugye a 4 ESC is teljesen más.(#3830) Peaceliker: Jókat kérdezel hogy nem kellene-e tudnia a motorok dőléséről, mert én nem tudom.
Néztem elég sok Falcon videót is beállítások miatt, de nem láttam erre vonatkozóan semmit, vagy csak nem vettem észre valamit.
Amúgy ez a gagyi [F3] vezérlő van nekem, amiről utólag kiderítettem, hogy a leghitványabb másolat(voltak valahol összehasonlító képek).Még jó hogy van az X251, na meg a jó kis Walkera Runner 250 Advance, igaz annak meg a kamerája makkant meg, úgy hogy van gond rendesen.
-
Peaceliker
addikt
válasz
kriszbon #3823 üzenetére
min th több mint 1000? nekem pl be kellett állítani, így arm után van egy alapjárat, különben ha nagyon elvettem gázt vmi manőver után akkor desync elt... ccd3 fc pl olyan vt nekem hogy aig vt képes felszállni, de utána rendben ment...össze vissza pörgette fel mocikat stb...ez milyen fc??
(#3825) kriszbon
én nyomnék FC n egy full erase t és elölől beállítanék mindent, kalibrálás stb...3as esc jel vezetéke nincs megtörve? nincs távodon vmi mix beállítva véletlen? endpoint dual rate mindenhol 100%?
amúgy voltam kint ma én is, végre úgy festett összeállt 210, de azzal mindig van vmi....mocskos szarul ment
driftelt, gyenge vt, pedig 4s 2204 2300kv 3x5040es prop... bizonytalan vt, de ez már csak pid beállítás lesz, de eddig mindig vt vele vmi
cc3dt cserélni kellett mert min th t nem tudtam beállítani, anélkül meg desyncelt magasabb yaw rate alatt, aztán kamera nem bírta 4s t, meg vtx vacakolt...szörnyű
aztán elővettem kis szar eachine 130 racert és egy marha jót repültem...nyomtam flippet, rollt, powerloop szerűeket, pedig nem egy izomagy gép (130g al repül, 4000kv 1105 3s 3025), régi naze32 vel...imádom...amit tud azt atombiztosan...most pont akciós bg-n , vásároljatok be belőle
(#3826) kriszbon
nem vágom ilyenkor mi van, de az fc nek nem kéne tudnia arról, hogy a motor döntve van?
de amúgy kikapcsolnák minden szart (gps baro) meg esetleg acro ban megnézném mit mutat, normális proppal hogy ne szenvedjen a rendszer
-
duc
aktív tag
válasz
kriszbon #3825 üzenetére
3. motor későbbi indulására az ötletem a Blheli-ben PPM min throttle feljebb emelése csak a 3-as ESC-re. Az automata kalibrálás sem szokott tökéletes lenni. Hogy a levegőben miért húz el, hát nem tudom... Azt mondanám hogy gatya valamelyik ESC, dehát mindet cserélted szóval ezt talán kizárhatjuk.
-
kriszbon
őstag
Már én is gondoltam rá hogy azzal lehet gond mert csak egy gagyi utánzat, csak ugye én nem értek hozzá hogy el tudjam dönteni ezt.
Érdekes hogy Firmware is talán 2 ami felmegy rá, mert a többit ugyan elkezdi rátölteni, de az ellenőrzés (verify) már nem fut végig, időtúllépésre hivatkozva leáll.
Persze fent van rajta olyankor a Firmware, csak nem tudom hogy így jó vagy sem.Ez jelenleg egy natur 6 DOF Racer mivel a GPS és baro külön van rárakva, és semmi mást nem csinál tudtommal.
Nem tudok semmilyen funkciót belőlük kapcsolgatni, egyszerűen adatokat közölnek amit látok a kijelzőn.
De aztán a fene sem tudja, mivel a vezérlőre van kötve ugye."Bár mondjuk már én sem értem a gps és egyéb elektronikákkal teletömött racert, egy kicsit kameraplatformos technikák ezek."
Nekem kicsit más a véleményem, mert én inkább csak röpködésre használom a gépet több 100m távolságokra, és ha valami gond van, jöjjön csak szépen haza önállóan is stb..
-
foka
aktív tag
válasz
kriszbon #3825 üzenetére
Amit leírtál, az alapján nem a vezérlő a ludas? De előtte ki kéne próbálni natúr racerként, se gps, se baro. Igazság szerint 6DOF-ként lenne a jó, de a mag-ot nem lehet kikapcsolni.
Bár mondjuk már én sem értem a gps és egyéb elektronikákkal teletömött racert, egy kicsit kameraplatformos technikák ezek. Én is csináltam ilyet, de még repülés előtt letettem róla
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #3825 üzenetére
Feltöltődött a 2 videó, elég vacak minőségű a DVR felvétel mert kicsire összenyomtam, na meg a kamera még nincs beállítva.
A másik sem sokkal jobb, pedig az telóval készült.
Az akkufeszt nem kell figyelembe venni mert 4S aksin maradt a beállítás MinimOsd alatt.
Magasságjelzésnek elég érdekeseket mutat a GPS amit feljebb jelez ki, a barométer a kb jó jelzés középen, de az is rettentően sokat csal.
Szökni úgy 1:10 körül akart, mert akkor el volt engedve a gáz, mivel trimmelnem kellett hogy ne menjen annyira előre a 10° miatt.
Ekkor kezdett emelkedni magától. -
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #3823 üzenetére
Voltam kint, igaz elkezdett ismét vacakolni az eső, de azért próbálgattam ezt a kacatot.
Igaz hogy repült valahogy, de a 3-as motort sokkal később indítja, meg egyszer próbált elszökni kicsit, mert gázadás nélkül elkezdett jobban emelkedni, és ez biztos hogy nem jó így.A 3-as motor későbbi indítása megvolt az előző 4 ESC esetén is, motort cseréltem nem lett változás, a mostani 4 ESC-t kalibráltam, de ugyan úgy elhagyja azt a motort.
CF alatt Oneshot42 lett beállítva, mert ez az F3 vezérlő nem biztos hogy támogatja a Dshotot, (leírásában nem írták).Propokat kicsit raktam rá nehogy gond legyen, és sajnos csak nagy 1850-es 3S aksim van, így kicsit nehezebb a hátulja, meg szerintem eléggé zabál mert 11,67V-ra merült az aksi(multiméterrel terhelés nélkül mérve) a nem túl hosszú vacakolásom alatt.
Most töltődik a nem túl jó minőségű videó amit a DVR vett fel, meg van egy rövidke amit a végén készítettem a telóval.
Majd mutatom ha érdekel valakit.Mod. Azt hiszem nekiállok a kicsi gépnek, talán azzal több szerencsém lesz, mert ebből nem biztos hogy lesz valaha rendesen működő gép, pedig egy halom pénz benne van már.
-
Vaze
őstag
koszonom szepen mindenkinek,aki a szemcsi temaban allast foglalt.
Azt hiszem,varok meg,aztan veszek valami komolyabb darabot,koszi meg egyszer -
kriszbon
őstag
Mióta ez a 4db ESC benne van nem volt a levegőben, de amelyekből leégett 2db azokkal 2x 3 perc körül már repültem.
(#3819) Peaceliker : Azért a földön sem így kellene viselkednie, még propok nélkül sem.
Ott a Walkera nekem, az a földön sem csinál ilyent, még akkor sem ha nincs rajta propeller.
Az egyáltalán nem okés dolog szerintem, hogy a motorokat felpörgeti úgy hogy nem is nyúlok a gázhoz.
Azért ma kiviszem hogy megnézzem kint is, mert jelenleg nem esik az eső. -
foka
aktív tag
válasz
Teréz Atya #3820 üzenetére
Szia!
Szerinted ezekkel a motorokkal jobb lenne a QX80?
Pirosban ugyan az. -
Peaceliker
addikt
válasz
Teréz Atya #3820 üzenetére
ez hogy lett ilyen nehéz?
vagy 2s el megy?
-
Peaceliker
addikt
válasz
kriszbon #3817 üzenetére
ahogy kolléga is kérdezte, már repült vagy még földön van? földön mit csinál az tök mindegy, mert nem az a dolga.
nem egyszer volt, hogy ferdén állt a gép és úgy kezdte a gép, hogy 2 motor forgott, amikor egyenesbe jött akkor indult többi is. próbáld ki annyira, hogy kcisit lebegjen...ha eldobja magát vmerre (bár akkor azt nem finom fordulat emeléssel szokta, hanem ordenáré módon), akkor fc orientáció nem jó...nekem annó fejjel lefelé volt benne, csak erről nem szóltam fc nek, minimálius gázra dobálta cigánykerekeket
-
duc
aktív tag
-
kriszbon
őstag
Köszönöm a választ, de sajnos nem jó úgy sem.
Raktam rá kisebb propokat hogy ne tudjon elszökni ha felmegy a fordulat.
Távvezérlővel igaz hogy együtt indultak a motorok, de attól kezdve önállósítja magát a gyorsítás, tehát szép egyenletesen emeli a fordulatot, kivéve 3. motor, mert azt lent hagyja vagy 1000 valamennyin, a többi 3 sem teljesen egyforma értéket mutat ahogy néztem CF alatt.
Ha húzom finoman vissza a gázt(amihez közben ugye nem nyúltam) nem történik semmi, a fordulat tovább emelkedik.
Majd elér egy pontot a gáz lefelé ahogy húzom vissza, ahol egyszerűen leállnak a motorok, és ennyi.Mod. Ha hirtelen tolom fel a gázt kicsit és vissza is húzom, tehát játszom vele, akkor reagál a távvezérlőre, gyorsítanak, lassítanak a motorok.
Állítottam már Oneshotot, Multishotot, Dshotot, kalibráltam ESC-t, Firmwarét frissítettem, de tökmindegy neki mit csinálok, akkor is ezt műveli csak. -
duc
aktív tag
válasz
kriszbon #3814 üzenetére
Ugyanaz, azt ő nem tudja, hogy nincs rajta propeller. A jelenség amit leírtál teljesen normális.
Amikor programmal állítod, akkor nem aktív a PID controller. Szimplán végrehajtja a motorfordulat utasításokat. Amint armolod távval, indul a PID és szeretné kontroll alatt tartani az eseményeket. Bármit csinál azonban, nincs eredménye (lefogod vagy nincs prop). Ez az asztalon teszt a flight controllernek nem egy életszerű helyzet.
Ahogy levegőbe kerül abbahagyja ezt a viselkedést, mert amit korrigál annak lesz eredménye.
-
duc
aktív tag
válasz
kriszbon #3812 üzenetére
Lefogod a quadot, miközben próbálod, ugye? Engedd repülni mindjárt rendben lesz
Ha lefogod, a pid controller folyamatosan korrigál, de érzi nem mozdul a gép ezért erősebben korrigál egész addig amíg tud fordulatot emelni.
Engedd felszállni, ha valami tényleg komoly gond van akkor meg disarm. De szerintem menni fog. -
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #3802 üzenetére
Sziasztok!
Na ez nekem az istenért sem akar összejönni ezekkel a Racerstar 30A ESC pakkal.
Írtam hogy CF alatt mennek a motorok egyformán, meg néztem a távvezérlővel is.Igaz hogy néztem távvezérlővel, de csak annyira hogy együtt indulnak és kész.
Kiderült ha indítom róla a motorokat, és a gázt elengedem, nem tartja meg azt a fordulatot hanem fokozatosan felpörgeti maxra, de nem is az összeset együtt, az egyiket teljesen lent hagyja minimumon, egyet jó félgáz környékére, 2 meg kipörög maxra.Azóta már volt Firmware frissítés legújabbra a 4 ESC-n(BG videó alapján), kalibráltam is őket a BlHeli programban, ott teszteltem a motorok egyforma működését, minden jónak látszik, ha rátolom a gázt a programban egy bizonyos szintig és elengedem, megtartja a fordulatot, na meg együtt is indul a 4 motor.
Ugyan ezt megcsináltam CF alatt is, ott is minden ugyan úgy ment mint BlHeli programban, de ha távvezérlőről csinálom akkor a fent leírt jelenség jön elő.
Már rátettem a vezérlőre BetaFlight configurátort is, de ugyan az maradt a helyzet.Mi bánatos faxom van ezzel, hogy ennyire nem akar összejönni ez nekem?
-
kimista
aktív tag
válasz
KaiotEch #3805 üzenetére
A bec 12voltot és vagy 5 voltot ad, pdb nek is hívják. Ha olyan az fc-d, akkor tud fogadni kapasbol aksifeszt. Az rx-et viszont 5volttal kell taplalnod, ha ez nem vehető le az fc-rol, akkor kell egy bec, vagy pdb. Ha tx02-d van, az is 5voltot kér, jellemzően ennyit már nem bír az fc kiadni. Ha hs1177+egyéb vtx van, ami elmegy aksifeszrol, akkor nem kell pdb. Egyéb esetben ajánlatos. Azt se felejtsd, hogy az escket is össze kell kotnod, ha fc-n njncs escnek pdb lábak kialakitva, ganyolas a vége.
BTW, kingkonghoz adnak mini pdb-t, 1 grammA linkelt fchez nem kell pdb. Nekem is ilyesmi fc van a kicsiben, viszont annyira kicsik a padok, hogy képtelen voltam beforrasztani mindnet rá. Ibkabb raktam pdbt alá.
-
Peaceliker
addikt
válasz
maximilian4 #3807 üzenetére
nemtom mi áron megy egy bírka, de lehet jó bolt lenne
-
maximilian4
addikt
válasz
Peaceliker #3806 üzenetére
free sheeping lol
meglepődnél ha a postás kikapna egy ingyen barit a puttonyosból -
Peaceliker
addikt
-
-
wazo
aktív tag
Mi lehet a videóban szereplő vezérlő típusa amin 4 soros port van?[link]
-
kriszbon
őstag
válasz
Teréz Atya #3800 üzenetére
Szerintem [ezen] nincs semmi ilyesmi, viszont az F3 vezérlőn van battery bemenet, az nem tudja mérni, vagy nem azt méri?
(#3801) Peaceliker :
Nem gondolnám hogy zárlatosak, mivel mind a 4 indul és működik rendesen így üresjáratban.
CF alatt is teszteltem egyesével, és 4-et együtt is hogy egyformán működnek-e, meg távvezérlőről is néztem.
Egyedül propokkal nincs még terheléses teszt velük.Ez a timing beállítás hogyan is van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- EVGA 750 BQ 750W
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest