Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Aktív témák
-
shaft72
tag
Szia én nem ismerem a Qake játék sorazat egyik darabja se de én inkább kedvelem Far Cri játékot leszámítva azt hogy három nap volt amig betöltött a régi celeron 1050 Mhz-emen de énse csügettem mert legalább az intro képernyő jó volt na meg még az zavart hogy akármit csináltam ronggyá szagatott a négy éves vudu 3 3000 100/000-ra downgrade-lt vidkártyámon pedig probálatam ráheggeszteni ZLAMAN hitpajpso hütö bordát de a pipe hozáért a másik slothoz és el égette a háló kártyát
probáltam jeget önteni rá hogy tuning meg minden de elfüstölt állitolag zárlatot kapott akor utána vettem a mostani gépemet mer már ugyis mindegy volt. :) -
-
azzio
aktív tag
:C:C:C
te most vagy unalmadban szórakoztatsz minket, vagy...
(vagy valami egyéb lehetőség, esetleg hiba a mátrixban, vagy nem tudom, de hogy ez egy komoly megfontolásból elindított téma lenne, azt kétlem).
ha mégis komoly: azt a 3 hónapot, amit Quake-ezéssel töltöttél, fordíthattad volna helyesírásod csiszolására is...
Aktív témák
- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest