Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Lezártam, mert megvolt a helyes útbaigazítás.
Köszönöm
-
Воланд
titán
-
buccser
csendes tag
Hali,
Nemrég beszereztem egy core 2 quad processzort (q9400), és nem láttam kifejezetten ennek a tuningolásával foglalkozó témát. Egy értelmetlen topic-kal több...ez van, elnézést érte.
Szóval soha nem csináltam ilyet, de azt vallják ezt jól lehet, és bírja. Csak azt nem tudom, hogy fogjak hozzá.Ha magában a százalékos overclockot állítom akkor csak lassabb lesz.
Mások akik ilyet tuningoltak, írták, hogy a hőfok nemsokkal 70 felé megy, s ez még nem gond, nekem ettől messze van terhelés alatt. Eredeti intel hűtőm van, de a gyárinál kicsit nagyobb bordával.
Szóval miket, hogy és milyen ütemben lehet állítani? ha valaki el tudja mondeni cpu specifikusan, az nagyszerű lenne, de pár álltalános tipp is jól jönne.
Nem tudhatom, hogy ezzel a hűtővel meddig lehetne tolni, de azt írják, hogy alaplaptól függően 4 Ghz felé is mehet, nos ugye alapból 2.66 ról van szó, én 3.0 nak már nagyon örülnék.
Köszi előre is.
Boldog, békés karácsonyt mindenkinek.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi