Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
pbalintka
üzenetére
Ez valóban félreérthető volt, a zárójeles rész csak magyarázat akart lenni. Azt szerettem volna kifejezni, hogy az urllib2 (hangsúly a "2"-n!) a Python 2 gyári modulja, és mint ilyen, nincs keresnivalója a Python 3-ban. Utóbbiban gyárilag nincs is benne (ezzel a névvel), ha megnézed a dokumentációt, és a lap tetején kiválasztod valamelyik 3-as verziót, akkor a főoldalra dob, pont emiatt.
Ő Python 3-at használ, tehát ne erőltesse az urllib2 telepítését (ő írta, hogy külön megpróbálta feltenni), használja a gyárilag meglévő "sima" urllib-et. Ha nem írja konkrétan a "2"-est, nem is akadok fenn rajta.
Magyarán nincs szó arról, hogy ne használjuk a gyári modulokat, sőt! De ne próbáljunk a 3-as Pythonba "kiselejtezett 2-es modulokat" beledrótozni.
Amúgy az utóbbi időben talán a time volt az egyetlen gyári modul, amit direktben használtam, szinte mindig külsős fejlesztéseket importáltam (amik persze építenek a gyári modulokra is, de ez legyen az ő problémájuk). Mellesleg pont azért, mert kényelmesebbek, mint a "lower level" gyáriak.
Na, jó sokat írtam kb. a semmiről, de remélem már érthetőbb voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest