Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
kovisoft
üzenetére
Köszi, ma is tanultam egy alapdolgot, amit már hamarabb kellett volna megismerni.

@axioma,
Egyfelől ha van időm, szeretek körbejárni egy adott problémát és többféleképpen megoldani, különösen azért, mert nincsenek mély ismereteim a pythonról, s így egybekötöm az ismeretszerzéssel. Másrészt nem derogál sem ez, sem az. Akármennyire is furcsa, vagy érthetetlen, szeretném bővíteni az eszköztáramat a különféle megközelítésekkel. Azt hittem, a scandir egyszeri futásával + filterrel a legegyszerűbb elvégezni a feladatot, de mint kiderült tévedtem. Ám jött kovisoft, írt 2 mondatot és ezzel a két mondattal rengeteget segített.
Amúgy valóban csak kisebb, kvázi "hobbiprojectek" ezek, de általában igyekszem úgy gondolkozni, hogy az erőforrások gazdaságosan legyenek felhasználva, mégha ennek nincs is jelentősége. Az pedig az én mániám, hogy a kód legfőként minél egyszerűbb (ha nem is tömörebb), de jól olvasható, értelmezhető legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest