Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Köszi, közben újra nekiestem az IDE-nek és megtaláltam 1-2 dolgot.
Bizonyos nagyon alap metódusoknál (pl. print) Ctrl+Space hatására tényleg kiegészít, van ahol viszont nem szeretne. Például a következő kódban:
[példa]16. sor: ha nem adok meg konstruktor paramétert, fogalma sincs, hogy oda egyébként kellene egy.
Illetve van neki, sárga aláhúzás, meg "Parameter 'number' unfilled...", de amikor ott állok a kurzorral akkor ezt nem lehetne valahogyan jelezni?17. sor: dettó
17. sor: ha megadok egy paramétert, nem kínálja fel azt, hogy annak a metódusnak vannak más paraméterei is, csak éppen van default értékük.19. sor: előbbi hiba, szintén nem kapok tájékoztatást arról, hogy milyen lehetőségeim lennének a random.randrange() paraméterezésére. NetBeans alatt például megkapnám a komplett listát arról, hogy milyen paraméterezéssel hívhatnám meg az adott metódust.
Ez pedig számomra hatalmas segítség, főleg akkor amikor ismeretlen objektumokkal van dolgom és fogalmam sincs arról, hogy még 5 féle módon tudnám paraméterezni az adott objektumot, csak éppen az IDE nem tájékoztat róla.
Nagyobb projekteknél pedig szerintem nem várható el, hogy én minden paraméterlistát ismerjek, vagy állandóan ott legyen előttem az összes osztály dokumentációjával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Messze nyolcezer fölött!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- Path of Exile 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Túra és kirándulás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570 / i5-6300u
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs