Hirdetés
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Eldobom az agyam ! Itt most komolyan arról szól a vita, hogy kinek ''lehet'' mobiltelefonja >szerintetek< ??!! Szóval korhoz kellene kötni. Értem. Ezt a b*r*m*s*g*t. Az, aki most 30-40 éves, könnyen beszél, mert neki esélye sem volt 16 éves korában mobilozni, mert még nem létezett! Én havonta kb. 600 percet beszélek mobilon (nem dumcsizni szoktam, hanem munka ügyben). Hát nem sokkal jobb valakit felhívni, hogy ''kések 10 percet'', mint hagyni szerencsétlent rám várni a fagyban? És ez csak 1 példa. Az a hozzászólás sem volt semmi, hogy ''18 éves korig csak szülői engedéllyel''. Már elnézést : 18 éves koráig gyereknek hívják az embert - na de a ''gyerek'' nem egyenlő ''a szülő tulajdona'' fogalommal. És a végén megjegyezném, hogy nekem sem volt mobilom 18 évesen, de az én gyerekemnek attól a pillanattól lesz, amikor már elmehet otthonról iskola után az osztálytársához, barátjához (sacc/kb 10 éves) - azért, hogy ha valami van, akkor fel tudjon hívni. szerintem.
Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest