- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pali33
kezdő
válasz
cuebler #1706 üzenetére
Ha már megosztottad a progit, az is fontos lenne, hogy windows 10 alatt futó progija is legyen, ne csak Androidos, mert nem vagyok egy okosteló fan...
Melyik a windowsos, és melyik a jobb progija a Suunto-nak? Lehet a kettőt szinkronizálni, hogy ne kelljen duplán felvinni az edzéseket? -
Pali33
kezdő
válasz
cuebler #1703 üzenetére
Elhiszem, hogy jó óra, de több, mint 100 Euro-val drágább még az amazonon is!!!
Mesélj még róla, mivel tud többet, miben jobb a Baro9, mint a Spartan Baro?
Ha túl lassan mész, túrázásnál nem zavarodik össze? Mert az is benne van a tervben a jövőben...
Tud olyat, hogy elment egy helyet, ahonnan indultál, és vissza tud irányítani oda?
Tetszőleges helyeket meg lehet jelölni, ahol mindig részidőt mérjen?
A Spartan Baro már nagyon a végső lélektani határom, és persze akkor már kell mellkaspánt is... -
Pali33
kezdő
Igen, a Garminok is jók biztosan, de volt egy Garmin GPS-em, amiből kiszerettem, mert rájöttem, hogy tök béna a szoftvere, úgyhogy most nem szívem csücske a márka, ráadásul ahogy nézegetem őket, eléggé túlárazottak.
Jó lehet az a Polar Ignite, de inkább női órának tűnik a kisebb mérete miatt, és ahogy nézegettem a teszteket, fokozatosan szálltam el...
Most a Suunto barométeres órájára kattantam rá, ami már árban kicsit feljebb van.
Külföldről 350 € körül meg lehet még venni, az még belefér...
Hasonló árban tud valaki jobb barométeres órát?Jelenleg a Polar Vantage-M a másik jelöltem, de abban meg nincs barométer, és alapból hegyen futok, és túrázást is tervezek majd, jó látni a pontos magasságot.
Tudtok vetélytársakat ezek mellé lehetőleg barométerrel?
-
Pali33
kezdő
Sziasztok!
Profi pulzusmérő órát szeretnék venni alapvetően futáshoz. Ami a legfontosabb, hogy csuklón mérje a pulzust pontosan. Mely órák a legjobbak ebben?
Elsőre a Polar Vantage M-et néztem ki, ez árban még a lélektani határon belül van.
Hasonló árkategóriában szerintetek vannak ebben jobbak?
Az is fontos lenne, hogy km-enként írja ki mindig, hogy hány perces km volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- HP szerverek áron alul
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest