- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van egy Garmin fenix 5-öm. Sajnos még mindig nem valós értéket mutat a pulzus mérés edzés közben. Edzésen kívül minden rendben. Van erre valami megoldás? 14.20 software.
-
hitman77
senior tag
válasz
Viper26 #1801 üzenetére
Már én sem vagyok az elvakult Garmin imádó csoport tagja mióta kijött a 13.40 amiben jelentkeztek a problémák majd kiadták a 14.10-et ami nem oldotta meg. Amazfit stratos volt előtte ami egy frissítés után brutálisan merült. Arra ugyan volt trükk de gondoltam a transzreflektiv vonalon maradva egy nevesebb gyártó óráját is kiprobálom. Összességében a stratost 40eFt-ért vettem a Fenix 5-öt 130eFt-ért de nem érzem a háromszoros ár előnyét! Mondhatom, hogy mindent egybevéve megbántam a cserét.
Lugosi: sajnos nem egyedi problémák ezek. Tele van a hivatalos fórum is merülés, töltő csatlakozó korrodálós problémával.
-
hitman77
senior tag
Persze annak eleve gondolom nagyobb az akksija. Most viszont a 13.40 , 14.10 software verzióval előjött akksi merülés mizéria miatt jobban figyelem a töltöttséget és feltűnt hogy amikor napközben itthon hagyom mert más órát veszek fel délutánra sokkal többet merül mintha nálam lett volna. Erre gondoltam hogy ilyenkor érdemes lenne kikapcsolni az órán a Bluetooth-ot hogy ne keressgéljen egész nap.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Ha nem használjátok egy ideig a Garmin vagy akár másik okosórátokat ki szoktátok kapcsolni a Bluetooth-ot rajta? Úgy vettem észre a Fenix 5-ön, hogy sokkal jobban merül ha nincs a közelében a telefon. Lehet hogy maximális teljesítményen keresi a kapcsolatot?
-
hitman77
senior tag
válasz
zharkanyi #1750 üzenetére
Nekem az óra érintkezője korrodált. Sajnos sokan panaszkodnak erre külföldi fórumokon.
A hibás pulzus mérés a saját érzékelőjével értendő. Azt hittem hogy ez az óra ebből a szempontból jobb lesz mint az Apple Watch, de úgy néz ki nem lett igazam.
A merülés annyit jelent hogy az eddigi 12 napos töltési ciklus most olyan 6 körül mozog. Erről is sokan írnak a külföldi fórumokon, de a megoldás eddig úgy néz ki hogy csak a 13.30 software vissza telepítése.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Van egy Garmin Fenix 5 órám amivel három problémám van:
a második töltéshez szükséges érintkező elkezdett korrodálni, (nem töltöttem vizesen)
ha edzek néha nagyon alacsony pulzust mér, főleg ha jobban izzadok
a legutóbbi software frissítéseket követően gyorsabban merül az akksi
Van valami ötletetek rá hogy mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest