-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktsbence
csendes tag
Szia! Nekem Slim van és nem volt előtte Fat Vitám. Szerintem az LCD is gyönyörű. Szerintem a dizájn jobb mint a Fat Vitáé. Ha rángatod mint egy hülye akkor nálam mindig klikkenget de ennyi (bár szerintem úgyse fogsz ilyet csinálni
) . És fogtam mind a kettőt a kezembe és nekem a Slim sokkal jobban tetszik. Kijelző sem olyan elmosódott mint mondják.
-
ktsbence
csendes tag
Még egy gyors kérdés. Melyik Fifa a legjobb vitára?
-
ktsbence
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a Freedom Wars-ról? Meg éri az árát?
-
ktsbence
csendes tag
válasz
MomoSinX #7172 üzenetére
És te mit mondasz hogy az első PS Vita jobb mint a slim? Én nem tudok dönteni
. Mert szeretnék venni egy vitát csak nem tudom hogy slim vagy fat legyen
Én elég sokat használnám régi DS-em helyett (gen.1) elég sokat hordoznám mert elég sokat utazok meg nem mindig van időm Tv-n játszani ezért venném. És ha tudnál vagy tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném.
-
ktsbence
csendes tag
Sziasztok lenne még egy kérdésem. Mi a különbség a LCD és az OLED kijelző között? Azt tudom hogy a LCD kijelző nem eszik annyit mint az OLED de színekben mennyire más a kettő?
-
ktsbence
csendes tag
Sziasztok! Van értelme 8gb-os SD kártyát venni vagy körülbelül mennyi fér rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest