-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Egyetértek!
Elvileg tápáramkörnek tényleg kellene simítani ezeket a hirtelen fellépő tranzienseket, de szerintem leginkább a simító áramköri részeken spórolnak a leginkább sajnos és én ezért nem szeretem ki be kapcsolgatni a dolgaimat. Vincseszternek is inkább az tesz jót ha napi 4-5 ki-be kapcsolás helyett a munka végeztéig folyamatosan megy a géppel egyetemben, hiszen itt a fel és lepörgés sem biztos, hogy egészséges neki hosszabb távon. De már ez nagyon OFF, bocsánat!
-
RangerFox
veterán
Igazából csak az összefoglalót és a téma tudnivalókat tudom szerkeszteni, szóval köszi hogy szóltál, hogy írják át a Topic nevét
Most értem haza, holnap reggel összedobok egy kis szösszenetet a Ps TV-ről, általános tudnivalókkal, doboz tartalma stb. Ha valaki szeretne még valamit változtatni, ötleteket, tanácsokat szívesen várok
-
renji00
aktív tag
Tuti, a többi mentésem fent van. Gondolkodtam hogy újrakezdem a játékot, de kedves Namco Bandai nem akarja patchelni a PS4 féle fordítással a Vita verziót. Ami valljuk be, elég szar lett. Nem baj, inkább reménykedem valami jó akcióra abban az 1 hónapban és lehúzom róla az a + 10% kedvezményt.
-
Elims
veterán
"...ha a közösségnek nincsen ellene kifogása..."
Lehet,hogy ez mindegy.A "közösséget" meg sem kérdezik erről.Vki jelentkezik és az lesz.
Nagyon bízom benne,hogy itt tényleg hozzàértő lesz.
Köszi a segítséget!Màr vita-ra is létezik ugye a hand grip.Annàl hogyan van megoldva a r2/l2 gombok?
Eddig csak felmerült bennem egyszer-kétszer,hogy venni kellene.Ha vmilyen fizikai gombbal lenne megoldva akkor biztos,hogy vennék most egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Goddess of Victory:Nikke
- GTA V
- Formula-1 humoros
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- PSP1004
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Nintendo Switch lite - Szürke, 64GB, Gyári tok, Skull&Co Gripcase, Dark Souls Remastered, stb...
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged