Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KOHO
senior tag
-
Elims
veterán
Pénteken megérkezett,tegnap kipróbáltam a handgrip-et.
Sokkal kényelmesebb lett vele a gép!! :-) A wrc irányítása sokkal élvezhetőbb.Ezzel újra letölthetem a ridge racer-t is.
Bár a két szára lehetne még egy kicsivel hosszabb,de így is tökéletes.
Köszi az ajánlást! -
Tegla80
addikt
válasz
yusukee #9887 üzenetére
Pedig lenyeges info
.....hirtelen megorultem ,aztan mar nem is mikor olvastam a kovi hsz-t.
Nalam gyari a vita/pstv vonal is igy ez szamomra nem segitseg sajna.
Viszont most talaltam ezt ds3/ds4 motion controls pstv.
Ez szamomra szinten ertektelen mert mokolni kell,de nektek lehet hasznos. -
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen SD2Vita átalakítót. Én 32 / 64 GB microsd kártyákat próbáltam ki, de úgy olvastam, hogy 128 gb is biztosan megy vele. Elméletileg 512 gb is megy, de ez már nem biztos. Szóval akit érdekel és megfelel a követelményeknek az vegye nyugodtan. Szoftveres támogatottsága még nem az igazi.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Adam_Shepard #9882 üzenetére
ok, még egyszer köszi
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Adam_Shepard #9880 üzenetére
thx! akkor teljesen fordítva írták abban a bejegyzésben...
a bitang net honnan indul?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Adam_Shepard #9878 üzenetére
bocs még mindig nem tiszta, akkor ez a mutatvány megy wifin is vagy csak kábel?
-
válasz
Adam_Shepard #9873 üzenetére
A magyarban kevesebb játék van fent?
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
PlayStation Tv-t lehet még újonnan kapni valahol? Jól láttam, hogy 13k az utolsó ismert ár vagy ez valami kamu?
-
d@vee
őstag
Honnan tudnék a vita-hoz olcsón szerezni be játékokat? Lessem a store-t akciók után, vagy van valami speckó weboldal, ahol lehet kulcsokat venni? Még friss tulaj vagyok, de néhány játékért sokallok 6k-t kipengetnu használtan
-
kovsol
titán
Humble Bundleban most épp PS játékokat lehet szerezni. Nekem USA fiókom van így működött a regisztráció. Nem tudom EU -s fiókokkal is megy-e. 1$ pakliban van két PS Vita cím is, és mind a kettő nagyon jó szerintem.
Civilization Revolution 2 Plus (+1 dlc -t is kaptam)
XCOM: Enemy Unknown Plus -
Most játszok a Lara Croft GO!-val. A Hitmant tegnap toltam le, tetszett, ennél azonban vannak gondok. Egyrészt a framerate sem annyira stabil, másrészt az irányítás förtelmes. Tíz alkalomból kilencszer azért bukom a pályát, mert Lara nagyon nem abba az irányba lép, amerre én szeretném. Ettől függetlenül tetszik a játék, csak zavaró, hogy ilyen apró hülyeségen csorbul az élmény.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
16 GB-os memória kártyák mennyiért mennek használtam? Néztem itt hardveraprón, de nem találtam.
-
3lb4nd1
tag
válasz
zoltszalay #9828 üzenetére
A DQB nagyon király, csak a multipalyert hiányolom belőle meg azt, hogy a sztori végigtolása utáni játékmód nem kötött már le annyira.
Toukiden 2-t csak be kéne már szereznem...
@Vlac Csak egyetérteni tudok, hatalmas játék a kiskonzolra, csak ajánlani lehet. Valami update vagy patch volt? Nálam nem frissített tudtommal, de nem is volt nagy gondom vele soha.
-
Na, pár sor a Salt and Sanctuary-ről, ugyanis ez egy olyan játék, ami rendesen emel a Vita megkopott fényén.
PS4-en már végigjátszottam, és vártam Vitára is, azonban lelombozott az, hogy a kezdetekben nagyon sokan technikai problémákról, főleg fagyásokról írtak. A megjelenés után pár hónappal jutottam el odáig, hogy letöltsem, és addigra szerencsére már kigyomlálták a bajokat. Ami azt illeti, nehezen lehet belekötni a játékba, ha a Dark Souls stílusú cuccokat szereti az ember, akkor majdhogy kötelező ez is.
A framerate rendben van, a kép végig folyamatos, egyedül akkor van némi drop, ha egy nagyobb ellenség nagy effektet ad ki magából (boss halál, vagy só visszaszerzése crypt guardtól), de ilyenkor sem mindig, és ugye ezek már a harc végét jelentik, játékmenet szempontjából biztonságos pillanatok. Egyébiránt minden remek.
Az irányítás nagyon jó, nekem jobban kézre állt, mint PS4-en, ugyanis a tárgyakat itt a képernyő jobb alsó sarkának az érintésével tudjuk aktiválni, nem kell az L1-L2-R1-R2 kombókkal szórakozni. Nagy gépen meglett a platina, de a végére sem tudtam rendesen megszokni a rendszert, és volt, hogy félrenyomtam. Ráadásul, ha jól emlékszem, ott a képernyő bal felső sarkában volt egy kis ikon az éppen aktívvá tett tárgyról, és fárasztó volt átnéznem oda. Itt jobb, hogy a karakterhez közel kapunk egy relatíve nagyobb ikont. Ezt leszámítva nincs erőltetett feature használat, nem kell a hátsó tapipaddal vagy mozgásérzékelővel szórakozni.
Amit nagyon sajnálok, az a multiplayer hiánya. Egyrészt a coop tök jó móka volt PS4-en, jelentősen megkönnyítette a játékot (bár azt kiemelném, hogy a SS türelmet igényel, de nem kifejezetten nehéz), másrészt jó volt látni a többi játékost a szentélyekben és a sírköveket, adtak egy plusz feelinget a borongós világnak. Nem néztem utána, hogy ezt tervezik-e a készítők bedobni később, bár ha eddig nem tették meg, akkor valószínűleg ezután sem. Nagy kár érte, de csak minimálisan von le az élvezetből.
Mindent összevetve, akit kicsit is érdekel a játék, az nyugodtan essen neki. Ha valaki megvette PS4-re, az ingyen letöltheti, és megszerezheti újra a platinát, lévén a nagygépes verziótól külön trófealistát kapott a játék (de ugyanazok a trófeák), ráadásul a végigjátszási faktora elég magas, mivel olyan stílusban nyomhatjuk le, ahogyan akarjuk. Az, hogy kettő dimenziós a játék, senkit se riasszon el, bőven van benne tartalom és élvezeti érték!
-
Tegla80
addikt
Morgen.
Lehet egyedi a problemam(sok eszkoz van egy accon es nem tul jellemzo ez itt azert),de megkerdem.
Jol gondolhatom,h a masodik vita menteseit azert nem erem el sem ps3 sem ps4 eseteben mert nem primary? Vagyis masik felhot hasznal,mint azon eszkozok vagy nemtom,de nem muxik. Viszont felho van erre is mert a kezileg felszinkronizalt menteseim a vita-val ujra elerem,de a tobbi eszkozzel nem latom.Amugy ps4-nel sem nalam primary az acc,de a felhot elerem igy a mentest is el kene ha lenne....ps3nal meg lovesem nincs miert nem sikerul mert ott nincs primary/secondary dolog.
Szval En a vita masodlagossagaban latom a hibat.
Szerintetek ?
Van par jatek amin athuznam az elert trophy-kat ha mar van ilyen lehetoseg.
Legvegso esetben hazakerem ocsemtol a masik gepet es megoldom azzal ha ez a megoldas van csak,de gondoltam rakerdek hatha vagja valaki a hiba okat. -
rdt89
addikt
Sziasztok!
Tegnap léptem én is be a PS Vita tulajdonosok klubjába. Nagyon tetszik a masina. Egyetlen kérdésem lenne. Kaptam hozzá egy kis füzetet amiben van egy pre-order kód, de 8 számjegyű (és 12-t kér mindenhol ahol próbáltam) és így nem tudom sehol se aktiválni. Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
-
Elims
veterán
-
fausto
addikt
Erre gondolsz? Vita hand grip Keresgélj a név alapján, millió féle van
-
Elims
veterán
Nem sok időm volt játszani,így a vita-t vettem elő és kipróbaltam ezt a wrc 4-et.
Már a 2.perc után tudtam,hogy rászaladtam és nem lesz hosszúéletű. :-( Ugyanaz a helyzet mint a legtöbb vita-s játéknál ahol sokszor kell nyomkodni a L1/R1 gombokat.Mivel hosszú ujjaim vannak nagyon kényelmetlen.Megnéztem,hogy hátha át lehetne rakni az x/négyzetre a gázt/féket,de sajnos nem. :-/
Jó lenne venni hozzá egy olyan kiegészítőt mint amilyet a psp-hez is kitaláltak -most nem jut az eszembe a neve- azzal hasonló lenne mintha egy joy-jal játszanék vagy csatlakoztatni a géphez egy joy-t azzal az account-os furfanggal.
Ha tudtok vhol olyan kiegészítőt jó árban,írjátok meg légyszives.Egyébként maga a játék nagyon tetszik.Elégedett vagyok a grafikával/hanggal/irányítással.Rally játéknak tökéletes!Én is merem ajánlani. :-) Leszámítva ezt a bénaságomat. :-/
-
kovsol
titán
válasz
zoltszalay #9840 üzenetére
Nekem is van 3DS, de a Vita technikailag más dimenzió. Nintendo a marketingben győzte le szerintem a Sony-t. Pedig mennyi potenciál rejtőzik ebben a gépben.
És a nintendo játékok ára is horror, míg vitára azért digitálisan meg lehet csípni olcsó játékokat. PS+ miatt meg rengeteg játékom van rá ami kvázi ingyen volt, mert a PS4 -re a multi miatt amúgy is előfizetek. -
MomoSinX
aktív tag
válasz
Én még pár éve vettem egy használt Vitát 25k-ért [OLED] (és meglepően látom, hogy még most is nagyon jól tartja az árát), szintén használtam tudtam venni egy 16 gigás kártyát is bele 6k ért, ami nekem bőven elég.
Yen árak igen, mert én a japán PSN-re regeltem be, bár még a japánom nincs olyan szinten, hogy bármit felüssek és gond nélkül élvezhetően játszhassam, de szerintem már csak olyan 2 év kérdése és végre eljutok arra a szintre talán. Noha már vettem pár játékot, de a japán store semmiképp sem a magyar pénztálcára van szabva
. Már csak a yen kártyák vételével is elég sokat vesztek + az sem segít, hogy a forint elég ratyi. Pl. 6000 yenes dolog, ami ott nem számít hű de soknak, forintban már legalább 12k. Ha meg feltöltőkártyát veszel még számolj rá olyan 3-4 ezret és máris egy AAA title áránál vagyunk egy sima kis visual novel esetében...
Bár elvileg már lehet működne a feltöltés itthoni bankkártyáról is, majd megnézem, mert ha igen, akkor azzal sokat spórolhatok.
Noha a Vita elég halott sok helyen, japán még mindig nagyon tolja rá a dolgokat (aminek nagy része soha nem lesz lefordítva és az országot sem fogja elhagyni). A legtöbb nyugati dolog, ami érdekel, azokat meg amúgy is tudom játszani PC-n.
Bár elsődlegesen a nyelvtanulás miatt vettem XD.
-
RangerFox
veterán
válasz
Na ezt jól megmondtad, én is hasonló véleménnyel voltam a 3DS-ről, Vita után nem annyira jó.
-
zoltszalay
tag
válasz
MomoSinX #9835 üzenetére
Yen árak? Nekem 64 gigás kártyám van (drágább volt mint maga a gép használtan de megérte) és a magyar PSNről veszem a játékokat. pl a dragon quest builders is 4500 forint volt, de régebben az earth defence force 1800 forint.
Mióta meg megvettem a 3DSt mert a nintendo rajongók szerint denagyonjó még jobban értékelem a ps vitámat, kis felbontású, a vita után kényelmetlen, a játékok nagyrészt csak angol szinkronnal szólnak vitán nagyrészt dual audióval jönnek nem is értem hogy adhattak el belőle négyszer annyit, lew....rezoltam a 3DS változatát a zero escapenek de inkább megvettem vitára és ott toltam ki mert annyival jobb, ami játék 3DS exkluzív azt mind sajnálom hogy azon az izén kell tolnom, lehet hogy valami new xl gépen jobb persze (vagy a nintendo switch, majd dragon quest 11el valamikor jövőre, de a vita után a switchtől sem estem hanyatt főleg a kijelzője sajnos nem egy oled pedig a vita már úgy 5 éves gép a switch meg idei, durva na.
-
chatran
őstag
Jó kis leárazás van most az Us store-ban a Munch Oddysee-re és a Strangers Wrath HD kiadásokra, 2 ill 3 USD. Megéri ezeket megvenni? Jó lett a Vita port?
-
Elims
veterán
válasz
zoltszalay #9831 üzenetére
"...sok nyugati játékos gyomra nem veszi be sem a JRPG-t, sem az anime stílust..."
Ezzel én is így vagyok viszont jó,hogy vkinek bejön és még adják a gépre.Ha ez nem lenne tényleg annyi lenne a kisgépnek. :-(
-
zoltszalay
tag
egyébként régebben én sem értettem hogy lehet az, hogy még idén is több japán játékot lokalizálnak vitára mint amennyit a sikeres psp legjobb évében sem kapott
de ha arra gondolok hogy ps4en manapság olyan címek térnek vissza komolyan amit a ps3 idején pihentettek mert "nem volt piaca" azt mondták (pl persona, nagygépes dragon quest, kingdom hearts) és pcre 2010 előtt nem is volt jrpg ma meg folyamatosan jönnek
akkor egyértelmű hogy azért mert nagyon megerősödött a jrpg piac világszerte, ilyen nyugaton gyenge gépre is mint a vita szerencsére érdemes angolra lefordítani és kiadni őket ma már.
Apropó danganronpa a V3 előtt ez nézzétek meg jó kis felvezetése http://indavideo.hu/video/Danganronpa_3_Mirai-Hen_01resz (12 részes ha valakit érdekel rajtam kívül itt)
vagy angol szinkronnal akinek nem tetszik a japánhttp://kissanime.ru/Anime/Danganronpa-3-Future-Arc-Dub ->nagyon nyomják.
-
zoltszalay
tag
Mondom marketingtől függ, míg a nintendo ennyire reklámoz ilyen címeket is:
https://www.youtube.com/watch?v=Eq1Xzycyp2E az eredménye millió feletti fire emblem eladás lett nyugaton is.Addig a nyugati Sony? Hiába lennének hasonló címei külsős kiadóktól nem érdekli.
mindegy, azért nyugaton is elegen vagyunk akik vitára is meg fogjuk venni például a summon night6-ot, így lesz aki csinál angol feliratot és kiadja -éves késéssel a japán és fél éves késéssel a kínai-koreai verzió után persze de lényeg hogy jön.
-
válasz
zoltszalay #9826 üzenetére
Keleten él és virul a Vita, de sok nyugati játékos gyomra nem veszi be sem a JRPG-t, sem az anime stílust, számunkra tehát tényleg eléggé a végét rúgja a gép, még ha ritkán jön is egy-két "normál" játék.
-
zoltszalay
tag
Mindegy, most a dragon quest builders tolom vitán, ami az uncsi-pixeles minecraft után egyértelmű felüdülés, illetve a toukiden 2t, ami egyértelműen a legszebb open-world akciójáték amit vitára készíteni lehet. Miután kijátszottam gondolkodom a tokyo xanadun, ha már a persona 5 nem jött vitára, és a helyette exkluzivan kiadott caligula az értékelések szerint elég gyenge eresztés lett, a TX sokkal jobbnak tűnik, ami idén mindenképp elsőnapos vétel lesz nekem az meg a danganronpa3.
-
kovsol
titán
válasz
zoltszalay #9826 üzenetére
PC -t is temetik már rég
-
zoltszalay
tag
Ezzel a "vitának vége van" szöveggel szerintem várjuk meg a tokyo game showt, már vagy 4 éve mindig az menti meg a vitát
Csak talán az a baj hogy a sony nyugaton nem tudja-akarja olyan jól reklámozni a danganronpa3mat vagy a summon night 6ot vitára mint a nintendo a phoenix wright ace attorneyt vagy a fire emblemet 3DSre.
Az akciós árakból kiindulva akkor a PCnek is vége van a "steam summer sale" idején.
-
Elims
veterán
Most rákeresve a store-ban látom,hogy már megvan nekem ez a hd collection ps3-ra (vmikor adta a plus?,ha nem akkor megvettem régebben),így viszont vita-n kihagyom.
Köszi!
-
-
Elims
veterán
Ha hd vita-s metal gear solid akkor sons of liberty vagy snake eater?
Most mindkettő akciós ugye (1500Ft.) és gondolkozom vmelyik vételén.Csak azt nem értem,hogy miért nem lehet egy screenshot-ot vagy egy kis gameplay-t berakni?? :-////
-
KOHO
senior tag
Egyébként az árakon is látszik, hogy vége van a Vitának, már bocsi. Nagyon nagyon sajnálom ezt a gépet, álmomban nem gondoltam volna, hogy a psp után ekkora buktautca lesz. Pedig egy első osztályú kütyü szerintem. Kíváncsi vagyok, hogy a Sony valaha csinálni fog-e még egyszer kézi-konzolt.
-
-
Elims
veterán
Mindkettőtöknek köszi!!
ElBandi: Az jó ár volt érte. :-)
Viszont így kihagyom. -
Elims
veterán
A most akciós (3.300.-) wrc-hez kell folyamatos internet kapcsolat?
-
KOHO
senior tag
Van egyáltalán valakinek 3g-s modellje?
Most komolyan. Mi értelme van pl Magyarországon egy ilyen modellnek?
-
Elims
veterán
válasz
yusukee #9801 üzenetére
Szia!
Bizony szabad!! :-)
Köszi!Akkor ez csak a fat modelhez jó abból is csak a 3G-shez. (ez már kevésbé jó)
Csak ezért nem cserélnék alaplapot,de remélhetőleg megcsinálják a sima wifi-s fat-hez is vhogy.Jól értem a leírást?
Feltörés kizárt,akkor ugrik a ps4 stream vita-ra. :-(
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom szabad-e ilyet berakni, de végre microSD adapter
[link] Bár sajnos csak 1 modellhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest