Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
Sziasztok
újoncként jövök a fórumba,fiamnak ps3-at szeretnék karácsonyra (én pc-s voltam örök életben) pér kérdésem lenne.nem nagyon értek ezekhez a konzolokhoz és milyen éri meg venni a hdd mire tudom használni van-e értelme 320-500gb-at vásárolni ?játékkal vagy aznélkül kis segitség nagyon jól jönne!”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
viktor82
őstag
válasz #79125504 #36823 üzenetére
Köszönöm a segitséget,még várok egy kicsit 1hónap karácsonyig még van időm!a merevlemez nem lényeges inkább a hozzá kapot játékok!Lehet slim lesz nem minden jó ami üj itt lehet már a spórolásra mentek nem a minőségre,de ez most már csak igy van mindennel
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
viktor82
őstag
Sziasztok
Karácsonyra vásároltam egy PS3-at viszont usb-ról nem tudom megnézni a képeket ,porton ott van az usb ,de nem olvas be semmit ugyan ez a helyzet a filmekkel is ,nem játszik le semmilyen filmet lemezeket sem játsza , lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
Üdv
Vásároltam egy ps3 12gb-at,ugye ebbe sima 2.5 hdd megy ,ha összetudom hozni a 3,5 vinyomat akkor simán lekezeli mert porosodik egy 160gb-os a polcon[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
válasz kona005 #50977 üzenetére
Most nézegetek videókat még ssd-t is kötöttek rá,3.5 simán kivitelezhető igaz itt a muki külső tápról csatlakoztatta a vinyót,de szerintem egy ilyen kábellal amit linkeltem simán kivitelezhető!
Másik kérdésem meg a digitális kulcs lenne,amazonon vásárolnám az aktiválható nálunk ,ha igen hogy működik a PS-nél?
[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
üdv
Magyar ps3 accontom van viszont a visa kártyám szlovák sehogy nem fogadja el valami megoldás van erre?”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
viktor82
őstag
válasz MasterMark #51251 üzenetére
És accontot lehet törölni,mert csinálnák mondjuk újat angol régióval!
-
viktor82
őstag
Akkor most van egy UK,US és egy Magyar accontom
És az új acconthoz ugye jár 14nap free plus az pontosan mit takar ?
a merto last night 49euró viszont plusszal ingyenes.vagy csak az a 14napig működik?[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
Tegnap paypal fizetéssel tettem pénzt az accontomra viszont még nem jelent meg mennyi idő mig a pénz meg érkezik?Ha igy fizetek nem kellene rajta lenni azonnal?
-
viktor82
őstag
Akkor nekem is vissza fogják dobni másnem megpróbálom úgy ahogy irtad feltöltöm és utalok amúgy közben vettem egy 10dolcsis feltötőt amazonon tényleg nem fogadja el a magyar accont viszont az amerikai egyből megette!
Megjött az 500gb-os hdd-m tegnap meg a keret kinából meló után össze is hozom!
-
viktor82
őstag
Az Uncharted 3 is Free viszont exclusive az mit takar full ingyenes mert a Need for speed-nél olvastam valami olyant,hogy 90percig játszható
-
viktor82
őstag
Elkezdtem tölteni játékokat,de iszonyat lassan jön mi lehet az oka?Semmi más nem töltődik
-
viktor82
őstag
És wifis cuccot lehet usb-n hozzá kapcsolni és azon keresztül nem lenne gyorsabb?
-
viktor82
őstag
-
viktor82
őstag
Tegnap beszereztem a Gta 4-et az us store-ból letöltöttem és a magyar accontal is tudom játszani ez hogy lehetséges?
-
viktor82
őstag
válasz enginev3.0 #51621 üzenetére
Minden képen újat vegyél!
-
viktor82
őstag
válasz enginev3.0 #51628 üzenetére
Persze ,az oldalsó fedlapot oldalra nyomva leveszed és oda kell behelyezni a 2.5-es vinyót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Kontroller
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest