Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Valaki delidelt már 2000 szériás slimet? Mennyire nehéz? Elég hangos szegény, gondolkodtam egy delid+UV együttesen

Mennyire nehéz? Mennyit javulhat a dolog? Ki mit lapátolt a kupak alá?
-
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Ezek általában a konzol tönkretétele címszó. A PS3-nak nem véletlen van úgy kitalálva a hűtése ahogy, ezzel felborítod és nem lesz jó hosszú távon, nem véletlen nem csinálja 1-2 emberen kívül más
-
-
-
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
2500 nem mindegyike tudja azt.
201 nap nem sok, nekem ami van 320 napot futott, azon az olvasó kuka volt, de most cseréltük ki
-
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Oldalt nem szedted le a bluray kábelt? Ami a lejátszó felett megy el, van mikor nem megy vissza a helyére rendesen, ugye ott 3 kábel fut be mögötte
Hőfok: venti beállítást csináld meg, ne a chipset csinálja a ventit hanem a webman, és akkkr 68 lesz fixen, elengedi addig majd és ha több ventire van szükség megoldja. -
-
-
Na és visszatérve a 2004-es PS3-ra, ami csoki árban jött hozzám, jelenleg megy fel rá a cfw, kapott új padokat, új pasztát, most halkabb, de a BD meghajtó döglött sajna, nem olvassa a lemezt, kell majd donor neki
-
-
-
-
-
Cfw-vel mennyire ajánlatos felmenni ps storeba?
-
-
Esetleg valaki padozta már újra a slimjét? Milyen vastag paddal? Neten 2mm-t irnak, de mérve 1.3
-
Vintedről mennyire érdemes venni kontrollert? Egyszerűen sehol nincs
-
-
válasz
Dinomano
üzenetére
Szét van kapva, ugyan ez, nagyon "laza" érzésre az egész kar. A jobbos egy fokkal jobb, de a ház miatt, meg amilyen retek az egész cserélném.
Sztem látszik a "saját" és az új közti különbség
Szerezni szeretnék, csak múltkor pl amikor kiraktam HA-ra hirdetést pár napig senki sehol
-
-
Na meglett a ps3 amit írtam. SCPH-20XX. A mondottal ellentétben bekapcsolt, elvileg az volt a baja hogy xy idő/bizonyos Battlefield 4 pályán fagyott.
Bekapcsolva annyi volt, hogy a net kábelt 2. Bedugàsra már nem villogott fel hogy kihúzva, full 0 volt a kódja a sysconnál, 10p autós játék után nagyon pörög a venti de ennyi.
Szetszedtem, kitakarítottam+kap új pasztát és gap padot. 330 nap használat van benne.
Kontroller romos, letört egy darab a házából, szét is volt berhelve, a bal kar nem akarja visszahúzni rendesen magát, bekapcsolni nem próbáltam.
Most épp kontrollert vadászok, valaki mondta korábban a bolhán lehet venni dolgot, most ma voltunk és egy se volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest