Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby888
senior tag
válasz
gyuszmó #77315 üzenetére
nem minden esetben kell a teljesen karc mentes lemez,nekem is van pár karcos játékom amit eleinte nem akart betölteni, de egy optikai meghajtó szétszedés/kitakarítás megoldotta a problémát, és igaz kicsit lassabban de betöltötte a karcos lemezeket is, szóval ez olvasótól is függhet, nem mai darabok ezek a PS3-ak, szal kitudja
1000 és 1 baja lehet már az évek során szegénynek :/
-
Toby888
senior tag
válasz
Mindreader #76679 üzenetére
én egy fasza éles pengével támadtam neki
de persze elötte a felmelegítés megvolt, csakhát ugye belenyestem a nyákba picit :/ és utána csak sipkorászott inditásnál
-
Toby888
senior tag
válasz
Mindreader #76676 üzenetére
remélem te sikerrel jársz,hamár én nem
a procinál nagyon figyelj hogy mégcsak megsem karcold a nyákot,mert pikkpakk kuka lesz :/
-
Toby888
senior tag
a konzol halott, BGA-s :/ le tudom valahogy szedni a vinyóról a játékmentéseket ??
-
Toby888
senior tag
Üdv.Nálam az a probléma van hogy amióta megjött az új frissítés, azóta szórakozni kell a géppel bekapcsoláskor... ami azt takarja hogy bekapcsolom, ledek világítanak, ventilátor megy, de se kép se hang, és nem reagál a bekapcsoló vagy a lemez kiadó gombra, szóval hátul a főkapcsolónál kell lenyomjam, és ezt elkell játszani 3-4szer mire beindul...
-
Toby888
senior tag
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75991 üzenetére
pedig rendesen le volt pasztázva !! szerkezet : alul felül oldalt tapicskoltam hogy meleg-e, de még a levegő is hideg volt amit kifújt
-
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75978 üzenetére
nálam valami kekeac lesz... azt írja hogy a cpu 68 fokos, venti 78%-on, a teteje lent a gépnek, és a masinát meg tapicskolva , épp hogy alig langyos
a levegő is amit kifúj tök hideg, úgyhiszem azért érezhető kéne legyen az a 68 fok, még lekapott burkolatnál is, de semmi
-
Toby888
senior tag
szerintetek mi lehet a baj ?? egyik napról a másikra a proc 68-70 fok, a gpu meg max 54, a venti meg üvölt :/ delideljem talán a cpu-t ?? vagy elég lesz az újrapaszta ??
-
Toby888
senior tag
olyat lehet csinálni hogy a kép hdmin,a hang meg azon a másik csatlakozón aminek most nem jut eszembe a neve ??
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75859 üzenetére
igen, vágom miről beszélsz, én meg nézegettem a víhűtést
csinosan ki lehet alakítani, szóval megvan az új projekt
-
Toby888
senior tag
válasz
#42308056 #75833 üzenetére
visszatérve erre a "Ventilátorral fújod a levegőt a ventilátorra" dologra, szerintem sincs vele semmi gond, mert ha megfigyeled pc hűtőknél is van olyan hogy mind 2 felén ventilátor, ja meg láttam olyat is hogy 8 ventilátor volt egybe rakva valami spéci matx hűtéshez, és ott se harcoltak a ventik
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75845 üzenetére
igen, ez jutott nekem is eszembe hogy holnap nekiugrok, de ami az érdekes hogy 69 fok fölé eddig még nem ment, mégis felpörög a venti mintha fel felugrottak volna a hőfokok 75-80 fele,d e nem ... itt valami galiba lesz szerintem
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75843 üzenetére
igen, eddig nem is volt hangos, de pár napja nekikezdett hogy gondol egyet és felpörög a venti elég magas fordulatra majd fél perc mulva lemegy, és ezt csinálja 10 percenként, épp ezért van most szétszedve
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75841 üzenetére
2003a
-
Toby888
senior tag
ja meg ha esetleg valakinek van valami ötlete,hogy mitől lehet az hogy játék közben gondol egyet és elkezd felpörögni a ventilátor, de a ps max 69 fokos, megy kb 2 percig, és beál a venti olyan 28%ra, kb 10 perc játék után megen felpörög ... ma pasztáztam újra, de a jelenség megmaradt :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest