Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
satyátó
tag
Sziasztok . Nekem elvileg lennie kell a gepemen egy 14 napos free trual ps plus elofizetesnek.
Viszont nemtudom hogyan kell aktivalni mert leragadtam a bank kartyas resznel...
Valaki tud ebben segiteni? -
satyátó
tag
Valaki esetleg nem tudna nekem belinkelni egy ps plus bankartyas beallitast hogy kell beallitani sajnos nem fogadja el valamiert az adatokat... Lehet hogy rossz hejre irom a dolgokat
-
satyátó
tag
válasz dilipok #53778 üzenetére
Szia koszi a segitseget de igazabol valamiert nem fogadja el az adatokat... Azis lehet hogy valahova rosszat irok? Card numberhez irom a 16jegyu szamsort, expires on: a kartyan ez van: valid thru: 01/18
Started on azt nemtudom mit kell beirni
Issue numberhoz sem
Tudsz ebben segiteni? Sberbank kartya de ra van urva hogy maestro.. -
satyátó
tag
Te Zolar akadjàl màr le rólam nemvagyok gépbuzi mint te... Gondolom te mindent tudsz 0-24be a gép elött ülsz és nincs más dolgod!
-
satyátó
tag
De ha lenne egy kis intelligenciád akkor úgy látom ez egy ps3 forum nem pedig ki mennyire hüje...! Úgyhogy beszélgessél csak a ps3 rol ne törj pálcát más felett hogy ki mijen...!!! Azért mert te PH addikt vagy mi a tököm vagy! Na le lehet rólam koccolni foglalkozz a forum témával! Különben is megoldódott a problémám! Na pacsi!
-
satyátó
tag
válasz MasterMark #53818 üzenetére
Ja szerintem is eléggé
-
satyátó
tag
válasz MasterMark #53823 üzenetére
Igen pontosan azééè de nem PH kedvence hanem PH addikt
-
satyátó
tag
Hiszen te degradaltal le engem hogy mijen huje vagyok meg az IQ-m zero... Es lazod teis rosszul tudtad ezt a regios dolgot...Ha ezt en csinaltam volna lehet ki is tiltottak volna innen... Es ne jatszd el a martirt hogy te csak segiteni akartal, es hogy te nem vagy hibas... En nem hibaztatlak csak en most kezdem ezt az egesz ps dolgot es nem igazan vagom...Angol az accom egyebkent es maestro sberbankos bank kartyam van ,igy kezdtem a legelso irasomat ebben a forumban csak gondolom nem olvastal utanna...de mint mondtam mar megoldodott a tema. Koszi a segitseget tovabbi jo forumozast!
[ Szerkesztve ]
-
satyátó
tag
Sziasztok! Tudja valaki hogy Júliusban milyen játékok lesznek letölthetők ingyenesen PS PLUSON? Köszi...
-
satyátó
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
Ti a ps3 tokat amikor kikapcsoljátok akkor az árambol is kihuzzátok? Vagy csak simán? -
satyátó
tag
Sziasztok. Van egy ps3 fat gépem. Az lenne a kérdésem hogy pendrive és külső winchester usb 2.0 vagy 3.0 kompatibilis?
-
satyátó
tag
Sziasztok! Ezt irja a gépem.::
access to Sony Enternatiment Network by this account has been banned or temporarily suspended
Mi lehet a gond? -
satyátó
tag
válasz pulyka jocó #75371 üzenetére
Köszi. Holnap megprobalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Sony PSVR + PS4 VR AIM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest