- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Djuree
félisten
most még ingyenes, de mivel másik cégnek adta át a sony a network üzemeltetési jogát (legalábbis több helyen ezt olvasni, hogy mi igaz belőle nem tudom), nem biztos hogy az is marad...
azt is mondják, hogy ha már leállás van, most építik be azt a programmodult, amivel egyből fizetőssé tudják tenni a psn-t, ha úgy kívánják...ezt mintha éppen itt írta volna vki...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tDr1v3r
veterán
Annyira nincs gond mint az előző szériáknál, ellenben elvétve még lehet látni YLOD-os gépeket... de most legalább tényleg nem az van, hogy sz*rrá párolog benne a paszta.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
dilipok
veterán
en jelenleg is plus elofizeto vagyok, uh engem igazabol nem is erint szerintem nagyon. De az evi 40 GBP koruli osszeg nem tunik tul veszesnek ha jobban belegondolunk. (bar nem vagyok tisztaban, es nem is akarom megitelni mas anyagi helyzetet)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
gyetvai19
tag
"Érdemes most beruházni ps3 utra slim 12gb verzióra, vagy inkább már érdemesebb megvráni a ps4-et,"
Én 1 hete vettem egy super slimet igaz az 500gb-os 3 teljes játékkal(last of us, tekken tag tournament 2 meg little big planet 2) tökéletes állapotban 41 ezerért. Még egy kart kell vennem meg gta-5re már elő is rendeltem és én így elleszek egy darabig .. kb a ps4 árának a feléből kihoztam ezt .. szerintem 125 ezer az nagyon sok pénz egy konzolért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest