- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyetvai19
tag
"Érdemes most beruházni ps3 utra slim 12gb verzióra, vagy inkább már érdemesebb megvráni a ps4-et,"
Én 1 hete vettem egy super slimet igaz az 500gb-os 3 teljes játékkal(last of us, tekken tag tournament 2 meg little big planet 2) tökéletes állapotban 41 ezerért. Még egy kart kell vennem meg gta-5re már elő is rendeltem és én így elleszek egy darabig .. kb a ps4 árának a feléből kihoztam ezt .. szerintem 125 ezer az nagyon sok pénz egy konzolért..
-
Djuree
félisten
most még ingyenes, de mivel másik cégnek adta át a sony a network üzemeltetési jogát (legalábbis több helyen ezt olvasni, hogy mi igaz belőle nem tudom), nem biztos hogy az is marad...
azt is mondják, hogy ha már leállás van, most építik be azt a programmodult, amivel egyből fizetőssé tudják tenni a psn-t, ha úgy kívánják...ezt mintha éppen itt írta volna vki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 139 990
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest