Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dempeti
tag
5000-ért eladó egy Uncharted!
-
dempeti
tag
Van egy eladó uncharted ha valakit érdekel!
-
dempeti
tag
hát nem rossz a bioshock de azért hozzátenném hogy amikor ott ül a már meghalt big daddy és közel mnetem hozzá a fején látni hogy hatalamas kockákból van összerakva a feje majd nézzétek meg!
-
dempeti
tag
van egy eladó assassin's creed-em ha érdekel valakit 7000ft!
-
dempeti
tag
nem hiszem el játék közbe lefagyott egy fos ps3 uncharted közbe!!!!!
-
dempeti
tag
oké köszi de közbe rájöttem!
-
dempeti
tag
valaki végigtolta már a assassin's creed-et mert elakadtam a végén és lenne egy kérdésem!?
-
dempeti
tag
amikor bekapcsolod akkor tarsd lenyomva!!!
-
dempeti
tag
hány ms frissítésű lcd tv-ét érdemes venni ami már jónak minősül játékra? a 8ms-ekes már jó vagy érdemes annál lejebb menni? ha igen akkor sok különbség van?
-
dempeti
tag
válasz
Gebriel #3851 üzenetére
Így van ezt a lemezbe kódolják bele hogy gép utána csatlakozik és le tudja tölteni a feliratot az előre kódolt helyről. Ez a "virtuális gép" tehát azt jelenti hogy értelmezi a playstation vagy erre alkalmas lejátszók ezt az előre beégetett "alkalmazást" amik utána képesek információként kezelni és letölteni! Én még olyanról nem hallottam hogy megoldható lenne e játéknál de szerintem biztosan csak erre nincs akkora igény gondolom de hát ki tudja! Meg eddig se nagyon futottak a magyar játékok elég keveset fordítottak le a jó játékok közül!
-
dempeti
tag
itt van magyarul [link]
-
dempeti
tag
Ja nem, ha zavar és neked jobb, akkor tehetek!
Nem még nem raktam fel a linuxot, de gondolkozok rajta
-
dempeti
tag
hát én nem igazán szeretném elegen csatlakoztak már ahhoz hogy elég legyen a kutatásokhoz én nem akarom leterhelni
-
dempeti
tag
de amíg tölt te addig azt csinálhatsz amit akarsz nem kell a letöltés képernyőt bámulnod nyogodtan játszhatsz vagy akármi!
-
dempeti
tag
én már aznap amikor letöltöttem múlt héten és játszottam vele kb 20 percet, akkor mondtam milyen szar! bwoay még mondta is hogy ennek pedig jónak kell lennie
csak nekem fagyasztotta le a gépet az a játék töltés közbe, vagy másnak is?
-
dempeti
tag
nemsokára 120sal meg 160sal fogják árulni elvileg még ebben az évben! de azok picit drágábbek lesznek
de tök mind1 mert te kicserélheted gond nélkül akár 300zasra is tőled függ! sima laptop vinyo kell bele
-
dempeti
tag
az újak kilencven ezer játékkal együtt meg 100 (ezek a 40gb-os) én is úgy vettem a multiformatban. használtan elég változó de olyan 70től felfelé. most szeptembertől viszont a 40eset felváltja a nyolcvan gigás és ugyan azon az áron lesz tehát ha gondolod megvárhatod én mondjuk már nem bírtam ki
-
dempeti
tag
érdemes megfontolni hiszen ezek az új konzolok (ps3
) már nem csak játékra hanem széleskörű multimédiás szórakozásra is ki vannak találva nem úgy mint régen és még bővülni fog a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően.
-
dempeti
tag
Azért az nem kevés ha azt nézzük hogy 4-5 ezer között megveszed használtam külföldről és az eredeti! Ha azt veszsük 3ezer a lemez plusz még ráteszi a hasznukat aki majd ezzel foglalkozik az játékonként legalább 1000 1500 és máris ott vagyunk hogy abból vehetsz egy eredetit!
-
dempeti
tag
jó mindenkinek más az értékrendje én azért hogy egyszer meglessem biztos nem adnék ki érte ennyi pénzt az megint más ha kölcsön van!
Esetleg amit el tudok képzelni az egy olyan "videotéka" ahol majd bluray filmeket lehet kivenni pár száz forintért!
De mint mondtam beérem a divxel is hiszem az a legegyszerűbb és nekem tökéletes egyszer megnézni és utána letörlöm és ennyi egy két film van amit néha többször megnézek! Amúgy meg van ebbe egy kis újdonság varázsa is amiért ennyire odavagy érte, majd lejjebb csillapodik ez!
Amikor bejött a dvd én is mindent csak azon néztem!
Különben nyolcért meg simán veszek egy játékot pshez ami tovább leköt mint egy film nem csak két órára
-
dempeti
tag
hát nem tudom én ebbe a bluraybe annyira nem hiszek! jönnek közbe más technológiák is és ez valahogy annyira nem fut be mint annak idején a dvd, mert az piszok gyorsan átvette hatalmat, mivel ott óriási áttörés volt a vhs-hez képest. nyilván az ára miatt is így van ez, pedig azért külföldön se új dolog mondjuk amerikába. A másik hogy én se vagyok nagy filmezős de ha van egy két jó film azt vagy moziba megnézem vagy leszedem az meg úgy is divx. Filmet olyannak mint én ne éri meg megvenni mert egyszer nézek meg mident általában.
-
dempeti
tag
na mondjuk az lesz amit én soha nem fogok nézni
egy drága, kettő még nem sok van, három a dvd-t sokkal könnyebb, akár feliratosan, szinkronosan meg pláne beszerezni.
amúgy a tv-hez visszatérve talán a kontrasztarány, és a frissítés inkább fontosabb mint hogy full hd ha már úgy sincs kihasználva
-
dempeti
tag
pont erre akartam kilyukadni hogy felesleges a full hd szerintem! mivel egy hd ready tévén is iszonyatosan szépek a játékok alig van különbség szinte csak közelről észrevehető, és még ha különbségnek is számítanánk, az nem arányos az ár arányával amivel drágább egy full hd.
-
dempeti
tag
ha mindenféleképp ekkora tv-t akarsz akkor nem rossz de nem elég egy 82cmes mert rengeteg pénzt tudnál vele megspórolni! Persze te tudod milyen messziről nézed meg hát ha van rá bőven
-
dempeti
tag
van egy olyan problémám hogy tegnap rákötöttem a ps3mat egy hdtv-re és ma amikor visszakötöttem a crt tvre nem adott képet hiába kapcsoltam ki rendesen a gépen kikapcsoló gombbal semmi nem történik nem ad se képet se hangot. elvileg ha a nyomvatartom a gépen a kikapcsoló gombot akkor amikor újra bekacsolom kimentet kéne keresnie de cseszik!
-
dempeti
tag
nem ez biztos nem jó mert ezt kötelező megadni és a name on card után van tehát ez is valami adat amit meg kell adni de lövésem sincs hogy mi
-
dempeti
tag
van a name on card az az én nevem de a friendly name az mi rák
-
dempeti
tag
és mi az a ajánlatkód (offer code) oda kell valamit?
-
dempeti
tag
gondolom a royal mail europe
-
dempeti
tag
a game.co.uk melyik opciót érdemes választasni amikor már a pénztár menübe vagyok és kérdezni hogy royal mail free express és egybek te melyiket szoktad def ami 900ftért kihozza?
-
dempeti
tag
hát ez alapján azt írja hogy 1gb elraktároz a frissítésekért és egyéb tartalmak miatt tehát igaz amiről beszélünk
-
dempeti
tag
hát én még egyet se láttam
én is csak a ps3hoz kapcsolódó hírekből csemegézek
-
dempeti
tag
valahogy igen! biztosat én se tudok mondani mivel nincs ilyen filmem így tapasztalatból nem tudok mondani semmit, de azok alapján amit írnak egész biztos hogy hasonlóan oldhatja ezt a felirat és egyéb extrák letöltését!
-
dempeti
tag
"A kapacitásnövekedés mellett ráadásul olyan plusz extrák is helyet kapnak a BD készülékeken, mint például az egyidejű felvétel/lejátszás, csatlakozás az internetre feliratok és egyéb extrák letöltése végett, Java alkalmazások támogatása, " ez alapján nincs szükség íróra hanem mahga a a bluray csatlakozik a internetre valamilyen módon
-
dempeti
tag
mert ezt gondlom számítógépre gondolták de mivel már ps3 is linuxal közel van és van rajta internet és hdd is van benne lehetséges hogy azn is elérhető lesz ez a funkció
-
dempeti
tag
amúgy elvileg megoldható itt a cikk idézet és ez nem egy helyen van "A Blu-ray tartalmazza a Java virtuális gépet, ami minden eddiginél több interaktív menüt tesz lehetové. A lemeztartalomra további tartalom helyezheto rá online forrásból, ami értéknövelt szolgáltatásokat eredményez, például feliratozás letöltése, filmbemutatók letöltése, Internetes böngészés."
-
dempeti
tag
te még csak itt tartasz nekem már komolyabb elképzeléseim vannak! most próbálok a nasara rácsatlakoztatni
-
dempeti
tag
pedig egy hivatalos oldalon olvastam de akkor kacsa az egész
-
dempeti
tag
fúú ne vagyunk egyzserűek milyen igényeink vannak csatlakozások és mindeféle fordítók terén
lehet csak arra kellene használni amire tényleg való
-
dempeti
tag
nem ez tényleg is van tehát maga tény biztos hogy meglehet csinálni csak nem tudom hogy kel csatlakoztatni gondoltam valki tudja de akkor nem
-
dempeti
tag
van róla valakinek fogalma hogy a pspt joyként miként lehet a ps3hoz csatlakoztatni?
-
dempeti
tag
hát igazából egy fordító közbeiktatásával még nincs jelentős romlás mondhatni semmi, de ha már túl sok toldás-foldás van akkor már romlik valamennyit! De ez fenn áll akkor is ha pl túl hosszú a kábel pl hangkábelnél minél hosszabb annál rosszabb, szóval az a jó hogy ha minél közelebb van a jeladó eszközhöz.
-
dempeti
tag
lhet hogy gusztustalan de nem tök mind1 úgy se látszik és az elért megoldás a lényeg
-
dempeti
tag
amúgy a régebbi problémádra a megoldás tescoba lehet kapni hdmi-hdmi kábelt és a dobozban adnak hozzá az egyik végére rátehető fordítót, ami átalakitja a hdmi-t dvi-re! ha késöbb meg hdmi-hdmi akarod használni akkor meg azzal se lesz gon mert csak lekapod a végéről az átalakitot és ennyi szóval jobban megéri! tegnap én is egy ilyet vettem és tökéletesen jó 5000Ft!
-
dempeti
tag
divixet gond nélkül viszi azzal nincs semmi baja
-
dempeti
tag
de elbír csak ennek több energára van szüksége mert egy billentyűt vagy egeret lazán megoldja maga is
-
dempeti
tag
természetesen úgy gondoltam hogy feltolom rá a linuxot is ez egyértelmű! de az usb hub is külön áramforrást kap!
http://www.amazon.com/gp/product/images/B0001DI6FW/ref=dp_otherviews_2?ie=UTF8&s=electronics&img=2 -
dempeti
tag
na ez szerintetek lehetséges? mert végülis kivitelezhetőnek tűnik
http://ps3wiki.qj.net/index.php/Using_a_DVD_Writer
-
dempeti
tag
hát ha még a játék jó is lenne de miért fagyasztotta le töltés közbe kétszer is a gépet!?
-
dempeti
tag
na f@sza kétszer is kifagyasztotta a gépet hát ennyi elég is volt ebből mert még készer megcsinálja aztán mehet a format
-
dempeti
tag
nem kell fizetned a multiért semilyen játéknal az ingyenes a psen a demokért sem kell fizetned azok is ingyenesek azokat a psnről szedheted le! fizetni csak kiegészítőkért meg teljes játékokért kell de azoknál ki is írja mi mennyibe kerül ami ingyenes ahhoz meg írja hogy free nehéz összetéveszteni!
-
dempeti
tag
csak a hátsó főkapcsolóval lehetett kilőni
-
dempeti
tag
nem beszélve arról hogy lefagyasztotta a ps-t
-
dempeti
tag
hát nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem nem valami nagy durranás úgy egy darabig el lehet vele lenni de a szavatossága elég kevés szerintem
-
dempeti
tag
nem hiszem el lejött a demo erre lemerült a controller!
-
dempeti
tag
válasz
megsemmisito #3668 üzenetére
váóó köszi az infot már szedem is
-
dempeti
tag
hú az szivacs pedig nagyon jó vétel lett volna
-
dempeti
tag
nem is úgy értettem hanem a játékhoz lett volna a full hd a tv tunerrel meg tvként is tudtam volna használni a monitort nyilván az nem hd de tuner nem is azért kellett volna hozzá hanem mivel monitor csak azzal le
het a csatornákat fogni!!!
-
dempeti
tag
amúgy durván két és fél méterről van szó ahonnan nézném
-
dempeti
tag
ja igen képátló bocs. szóval nagyobb kép a mérvadó amúgy az valóban nem tv hanem full hd monitor amihez tv-tunert vettem volna, de ha nem nagyon észrevehető a különbség a ready és a full között akkor jó a ready is!
-
dempeti
tag
szerintetek mi a mérvadóbb a nagyobb képszélesség mondjuk 82cm-es, vagy mondjuk egy kisebb 61cmes de full hd tv?
-
dempeti
tag
húú de büszke ps3 tulajdonos
-
dempeti
tag
használja valaki a ps3mat teljes értékű számítógépként tehát hogy azt használja játékra meg linuxal internet msn satöbbi!?
-
dempeti
tag
válasz
nosferatue #3591 üzenetére
basszus én most váltottam dombornymottra és így utólag tudtam meg hogy a dombornyomott kártyák letiltási díja 10.000 forint!!!
ha ezt tudom nem váltok át
-
dempeti
tag
válasz
nosferatue #3587 üzenetére
szerintem a dombornyomott mastercardot is elfogadja nem sok különbség van a kettő között mind a kettő nemzetközileg elfogadott
-
dempeti
tag
sok helyen olvastam hogy gta 4 update jött ki ezekhez hogy lehet hozzáférni vagy magától szedi le a játék?
-
dempeti
tag
hát igazából legalább is nekem, ennek jobban örülnék, mivel nem tudom mivel lennénk előrébb egy magyar storral ha ott van a másik három ez meg valami olyan ami tényleg új dolog és hasznos is!?
-
dempeti
tag
Itt egy kis érdekesség
http://www.ps3hungary.hu/news.php?160
-
dempeti
tag
használ valaki xfps rateup kiegészítőt a gépéhez tehát egérrel és billentyűzettel, mert kíváncsi lennék mennyire érzékenyek, vagy hogy menyire kezeli jól a ps3, mert videókon elég lassúnak tűnik az egérrel való mozgás!
-
dempeti
tag
válasz
nosferatue #3510 üzenetére
tehát ha megrendelem akkor amit irnak ár ahhoz kb még hozzá jön 900ft a szállítási költség és ennyi? de vannak itt újjak is az se olyan drágák mint itt. a használtak milyenek szóval nem túl karcosak gondolom olyanokat nem vesznek át neked milyenek voltak?
-
dempeti
tag
Hát rengeteg ok amiben jobb! egy az hogy teljes értékű médiacenterként is használhatod, tehát felér bármelyik drágább blueray lejátszóval, ezenkívűl, már bőven van rá annyi játék mint ps3-ra, nem melegszik tehát nem kell attól félned, hogy megsüti magát mint a box, ingyenes az online játék része ami szerintem elég erős húzőerő, sokkal több hardwares kiegíszitő van hozzá, és lesz is a jövőbe, linuxus op rendszerrel is el lehet látni, tehát közel használható számítógépként is! Mivel nem melegszik ezért még a jövőbe ki tudja mit tudnak kihozni belőle mivel még közel se járnak a teljesítményének határaihoz mivel xboxnál annyira túlmelegszik pl egy gta4nél ebből fakadóen elég közel lehet az amit kibír ha csak valami ultra szuper hűtéssel el nem látják a jövőbe! Még lehetne sorolni!
-
dempeti
tag
tud valaki megoldást a japán storos regisztrácóra mert ez a irányítószámnál sehogy nem megy hogy kötőjelet rakjak a három szám közé!?
-
dempeti
tag
továbbra se tudok regisztrálni a japán storon amúgy ezt a linket amit küldtél ez alapján csináltam én is http://www.gamecon.hu/cikkek/ps3faq.htm de továbbra is az a gond hogy az irányítószámot kötőjellel kellene írni de ott nem enged kötőjelet csak számokat!
-
dempeti
tag
A japcsi storba hogy lehet regizni mert minden megvan de amikor címet kell megadni és az első rublikába elvileg három szám kéne de mivel kötőjelekkel kell elválasztva de oda csak számokat lehet meg szóközt! Erre mi a megoldás?
-
dempeti
tag
sziasztok tegnap volt egy kérdésem hogy szükséges e dombornyomott kártya a store regisztráláshoz ha csak demokat töltök vagy ki lehet valahogy ezt kerülni a regisztrálásnál?
-
dempeti
tag
az lenne kérdésem hogy storba lehet kártya nélkül is regisztrálni vagy mindenféleképp kell hozzá dombornyomott kártya mert amikor regiznék akkor kéri! el leht ezt kerülni ha mondjuk csak demokat akarok letölteni? Amúgy én is három napja vettem a ps3mat és nekem is ez volt a kérdésem hogy drágább lesz e ami majd jön szeptemberbe 80gb ami ugye majd vátja a40est és aztmodnták hogy igen egy 20ezer forint pluszra számoljak! így megvettem még most a negyvenest!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest