Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
behappy
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #64 üzenetére
feltétlen kérdezz rá a PKra, mielőtt megrendeled, mert utána mondhat az ember bármit!
attol függ mivel küldi. ha sima posta, akkor lehet valós a 15eur, de ha dhl, gls, stb.. akkor lehet az 50-60 is, és némely ember csak azzal hajlando küldeni.
egyébként meg oda van irva minden aukciohoz, hogy hova hajlando postázni, a normálisabbja bele is irja a szövegbe, hogy milyen országokba mennyi...
de feltétlen kérdezz rá!!! én már szivtam meg rendesen egyszer, hogy utolag kértem árat a PKra...
szerk: volt már pár ilyen topic és asszem senki nem jutott előre...
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
válasz
ja rendelhetsz. : Alemania, Europa
Ahol az van írva : nur innerhalb Deutschland ott csak No-n belül küldenek.
Holnap kezdődik az írásvetítő keresés
Tényleg ha előbb ti találtok akkor szóljatok plz. Én is találok bármi hasznosat írok. Remélem karácsonyra elkészül mindenkinek a kis meglepetése -
Latyakos
aktív tag
válasz
10-15 euro körül van a postaköltség ha jol tudom.
Nálunk küldenék el országon belül utánvéttel minimum egy ezresért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest