- Milyen videókártyát?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csny75
csendes tag
válasz
csny75 #19812 üzenetére
Nem tudtam használni a beállításokat most sem! Ellenben mégis meoldódott a probléma! Spectator módban vártam egy thunder futamra, amikoris jóbarátom, a játékban csak r1kk , tanácsára játék közben léptem be az opciókba, és ott azt tapasztaltam, amíg a controls beállításokat variáltam, működtek az új billentyűk, joypad, stb. A lényeg, hogy ha beállítom az irányítást, apply után ne itt nyomjak back-et, mert elvesznek. Hanem átlépek mondjuk a sound, vagy graphics opcióba, és onnan lépek vissza a játékba back-kel. Ekkor működik a dolog csak! Lehet kicsit furcsán hangzik az egész, de ennyi bug között fel sem tűnik!
Remélem tudtam másnak is segíteni: cs.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest