Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Hja, hosszú váltóval 6.ba be sem lehet rakni a járgányt szélárnyék nélkül
Viszont 206mpht megfutottam vele, az tetszett. Meg a fogyasztásra is jó hatással van, 11 kört kibírtam alig alig vonatozgatva. A rövid váltó viszont sux, 186mph max sebesség és gyorsan fogy a nafta. Valahol középen lenne az álomkonfig számomra (is). ~190mph avarage és 1tank/10kör fogyasztás. Át kéne állnom manualra
b-type
Szélárnyékhoz a melegedést bevenni tényleg jó lenne, mert valóban sokan nem veszik észre magukat. Én szeretek egymást előzgetve jobban haladni és nem csak a benzinspórolásra játszva beragadni. Mondjuk néha a kormány nélküli emberkék érdekesen kacsáznak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pites beragadás elég gáz volt, MoT3Cel egyszerre mentünk be egymás mellett és őt fogta meg a sarok, aztán együtt pörögtünk a lane előtt. Mikor egyenesbe akartuk szedni magunkat, mindkettőnket kidobott pályára..vicces volt.
Még hiba: ha túlfut az ember a bejáraton, akkor is be lehet állni tankolni ügyeskedve-tolatva. Mitöbb, nem próbáltam, de lehet gyorsabb is mint rendesen..
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)