Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
tomkatomi #28177 üzenetére
Hát igen az M3 GTR...
Nekem mindössze annyi a véleményem róla, hogy el lett túlozva a motorerő kérdésben, de ha jobban belegondolunk a játékban a prémium dolgokért kell fizetni, namármost ez tényleg prémium cucc, mert egyenesben csak a Nardo W12 tud vele szót érteni, de igazából 6-os osztályban páratlan, ellenfél nélkül áll(gyors, erőfitogtató pályákon, mint Canal Ride, City2, Norlandring stb)de kanyarban picit suta, viszont nem lassú úgy mint pl a R35 GTR(na az mekkora baklövés lett...) kezelni tényleg nem egyszerű(nekem nincsen, inkább R35-t vettem, a szívemre hallgatva, kár volt...), a kisebb Bömösök is hasonló prémiumok egyébként, mert octoracorral mentem már sokszor és az ő E90-ese ugyanúgy otthagy az egyenesben, 4-es 5-ös osztályban bármi mást, hogy szinte állva maradok és esély nélkül körözök csak mögötte másfél-2 sec körönkénti hátránnyal, ami elborzaszt sokszor
De igazuk van a gamigónál: ha a legjobb kell, vedd meg és használd! Remélem a Nissanra hoznak még egy komplett fejlesztési szintet valamikor, mert hatalmas bukta nálam az R35 egyelőre, olyan, mint egy fadarab, egyszerűen túl nehézkes, de minimum egy kasztni kéne még pluszba rá meg fék, gumi, felfüggesztés, nomeg az optika hiányzik nagyon már... Az F1-essel meg egyelőre küszködök, nem tudom megtalálni az optimális kormányszöget rá, mert ha kevés, akk kezes, de nem fordul be a hajtűkbe, ha magasra teszem, akkor meg befordul, de egyenesben beszitál, most a helpet próbálgatom mellé belőni, egyelőre 30-40% között ami jónak tűnik, de picit kiveszi a kezemből az irányítást, nem érzem holtbiztosan, szóval szerintem nem kezdőknek való, finoman fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest