Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz
Karibaba
üzenetére
Egyetértek veled.
Hugo jóvoltából csatlakozhattam egy remek csapatba és ha velük tudok játszani, akkor lehet fejlődni és keresni is, továbbá élvezem a játékot. Ha azonban nincsenek társak, akkor csak a szenvedés megy a neten a többi hol fair, hol olyan unfair játékosokkal, akik a falra kennek
19 -es szinten vagyok, Cobrával...sok versenyre belépni sem tudok, mert nincs megfelelő szintű kocsim, továbbá hibába költök a kocsira, legtöbben simán lehagynak.
Meg persze költsél mellette 3X -os bonusra, meg "szamárvezetőre".

-
wazup86
tag
válasz
Karibaba
üzenetére
mondjuk régebben még ennyire se lehetett fejlődni a jogsik miatt.
haverom 2-3 hete kezdte újra 15.szinten hagyta abba, és most 26. szintű, szerintem ha tudod a módját, hogy kell fejlődni akkor megy az
én most lassan 32-es szintű leszek, panamára meg vettem az első szintű fejlesztéseket,és közben vettem most egy forte-t is,teljesen boldog vagyok
mire elérem a 33.szintet addigra a forte is szépen fejlesztve lesz,és a panamára is veszem a cuccokat 
Új hozzászólás Aktív témák

- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

én most lassan 32-es szintű leszek, panamára meg vettem az első szintű fejlesztéseket,és közben vettem most egy forte-t is,teljesen boldog vagyok