- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #24707 üzenetére
Ahhoz hogy Sim-en tudjál menni, meg kell csinálni minden licenset, bronzra is elég, utána már aktiválni tudod a Sim fizikát ha szobát csinálsz, így minden módban lehet vagy Sim vagy Arcade (utóbbit nem is próbáltam, kapásból megcsináltam kb 15 perc alatt a licenseket, mert informálódtam), ennyi.
Na közben meg megtaláltad.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ricco_hun #24707 üzenetére
Irányítás fikázás visszavonva, sikerült sim-ben menni. Ezekszerint a room leader választja ki a módot. A kameramozgás nagyon fura, nem marad a kocsi mögött a kamera, hanem csak a kocsi fordul előtted. A nézetet úgy ahogy sikerült belőni, bár még mindig nagyon eltávolodik ha gyorsan megyek, ennyire azért nem kéne érzékeltetni a sebességet.
A 350Z-t azért nem találtam, mert a class-onkénti felsorolásban nincs benne, csak akkor látszódik, amikor az évtized szerinti rendezésben nézem a kocsikat.
SylarHUN: Tudod én mindig kritikus szemmel tekintettem a pt-re, nem pedig fan szemmel. Nektek persze hogy minden rózsaszín, bár nem tudlak megérteni titeket, sok-sok játék van, ami jobb/élvezetesebb mint a pt. Én mindig azt nézem, hogy mennyivel jobb is lehetne a pt. Oly sok lehetőség van a témában, de elég gyenge a megvalósítás.
"Amúgy meg nem is játszol már hónapok óta, tartsd is meg jó szokásod! Maradj távol a PT-től!"
Ezt amúgy majdnem rossznéven vettem, de ez csak téged minősít.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest