Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt #13405 üzenetére
Látom nem érted a lényeget és csak úgy átsiklasz a konkrét tényeken. Ez egy MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game), ami annyit tesz, hogy fejlődni kell benne. Hasonló mint a WoW (azért ezt hozom példának mert ezt sokan ismerik) Ha sokat játszól fejlődsz. ENNYI. Ha nem tetszik ez a stílus ,mert nincs időd,kedved,stb. akkor vagy elfogadod, hogy lassan fejlődsz vagy letörlöd az egéssz "5 gigás bughalmazt" úgy ahogy van.
Nem volt ez se kevés meló, de nem is sok, ha a ti oldalatokról nézzük. Neked ez meló? Én azt hittem szórakozás... Mondjuk te is azt írtad.
És most nem azt mondom hogy nincsenek bugok a játékban, mert vannak ,de ez a lassú fejlődés az nem az.
-
PaJa1
őstag
válasz
mackosajt #13405 üzenetére
Érdekelne a drag replay
meg a körülmények. Nekem is volt már egymásra pakolósdi de az Sim Vs volt Circuit-en panamával. A kettő között lehet h van valami összefüggés.
Eventeket általában kiírjuk ide is magyarul. Most megy kb 4-5 Halloweenes ingyen APért. Nem nagy kunsztok, de pár száz APt be lehet zsebelni sztem 1 óra mókulással.
Én a sajátjaimat ami a játékhoz kötődik azokat kilinkelem ide. Most remélem összejön majd az amit a játékosok írtak. Egy megvalósul szerintem a hétvégén belőlök. Aztán majd a többi is amit jónak látok, szépen idővelMás: A banokról, figyelmeztetésekről.
Mivel mi csak az alapján tudjuk eldönteni, hogy mit történt, történhetett amit beküldenek fájlokat, így az ítélet nem mindig jogos. A Replay nem mutatja az előzményeket, a chatet, se a szoba nevét. Lagg és más okok miatt előfordul, hogy nem valós esemény kerül rögzítésre. Az ilyenk esetekben, meg amúgy is, ki osztott büntetések ellen lehet úgymond fellebbezni a tickettel, valami sorszám a levélben. Ekkor van rá lehetőség elmondani az álláspontodat. A NYELVvel SZAVAKkal vigyázni, a sreenshot nem hazudik, kivéve ha babrálják,de akkor panaszkodhatsz jogosan. Mostanában egyre több bejelentés érkezik a helytelen, trágár nyelvhasználatról. Legalább mi ne legyünk ilyen forróvérűek, bannolják csak a mediterrán népeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest