Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

válasz mackosajt #13405 üzenetére

Látom nem érted a lényeget és csak úgy átsiklasz a konkrét tényeken. Ez egy MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game), ami annyit tesz, hogy fejlődni kell benne. Hasonló mint a WoW (azért ezt hozom példának mert ezt sokan ismerik) Ha sokat játszól fejlődsz. ENNYI. Ha nem tetszik ez a stílus ,mert nincs időd,kedved,stb. akkor vagy elfogadod, hogy lassan fejlődsz vagy letörlöd az egéssz "5 gigás bughalmazt" úgy ahogy van.

Nem volt ez se kevés meló, de nem is sok, ha a ti oldalatokról nézzük. Neked ez meló? Én azt hittem szórakozás... Mondjuk te is azt írtad. :U

És most nem azt mondom hogy nincsenek bugok a játékban, mert vannak ,de ez a lassú fejlődés az nem az.

• PaJa1

őstag

válasz mackosajt #13405 üzenetére

Érdekelne a drag replay :) meg a körülmények. Nekem is volt már egymásra pakolósdi de az Sim Vs volt Circuit-en panamával. A kettő között lehet h van valami összefüggés.

Eventeket általában kiírjuk ide is magyarul. Most megy kb 4-5 Halloweenes ingyen APért. Nem nagy kunsztok, de pár száz APt be lehet zsebelni sztem 1 óra mókulással.
    Én a sajátjaimat ami a játékhoz kötődik azokat kilinkelem ide. Most remélem összejön majd az amit a játékosok írtak. Egy megvalósul szerintem a hétvégén belőlök. Aztán majd a többi is amit jónak látok, szépen idővel :)

Más: A banokról, figyelmeztetésekről.
    Mivel mi csak az alapján tudjuk eldönteni, hogy mit történt, történhetett amit beküldenek fájlokat, így az ítélet nem mindig jogos. A Replay nem mutatja az előzményeket, a chatet, se a szoba nevét. Lagg és más okok miatt előfordul, hogy nem valós esemény kerül rögzítésre. Az ilyenk esetekben, meg amúgy is, ki osztott büntetések ellen lehet úgymond fellebbezni a tickettel, valami sorszám a levélben. Ekkor van rá lehetőség elmondani az álláspontodat. A NYELVvel SZAVAKkal vigyázni, a sreenshot nem hazudik, kivéve ha babrálják,de akkor panaszkodhatsz jogosan. Mostanában egyre több bejelentés érkezik a helytelen, trágár nyelvhasználatról. Legalább mi ne legyünk ilyen forróvérűek, bannolják csak a mediterrán népeket :D

Új hozzászólás Aktív témák