Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
Látom nem érted a lényeget és csak úgy átsiklasz a konkrét tényeken. Ez egy MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game), ami annyit tesz, hogy fejlődni kell benne. Hasonló mint a WoW (azért ezt hozom példának mert ezt sokan ismerik) Ha sokat játszól fejlődsz. ENNYI. Ha nem tetszik ez a stílus ,mert nincs időd,kedved,stb. akkor vagy elfogadod, hogy lassan fejlődsz vagy letörlöd az egéssz "5 gigás bughalmazt" úgy ahogy van.
Nem volt ez se kevés meló, de nem is sok, ha a ti oldalatokról nézzük. Neked ez meló? Én azt hittem szórakozás... Mondjuk te is azt írtad.
És most nem azt mondom hogy nincsenek bugok a játékban, mert vannak ,de ez a lassú fejlődés az nem az.
-
PaJa1
őstag
válasz
mackosajt
üzenetére
Érdekelne a drag replay
meg a körülmények. Nekem is volt már egymásra pakolósdi de az Sim Vs volt Circuit-en panamával. A kettő között lehet h van valami összefüggés.Eventeket általában kiírjuk ide is magyarul. Most megy kb 4-5 Halloweenes ingyen APért. Nem nagy kunsztok, de pár száz APt be lehet zsebelni sztem 1 óra mókulással.
Én a sajátjaimat ami a játékhoz kötődik azokat kilinkelem ide. Most remélem összejön majd az amit a játékosok írtak. Egy megvalósul szerintem a hétvégén belőlök. Aztán majd a többi is amit jónak látok, szépen idővel
Más: A banokról, figyelmeztetésekről.
Mivel mi csak az alapján tudjuk eldönteni, hogy mit történt, történhetett amit beküldenek fájlokat, így az ítélet nem mindig jogos. A Replay nem mutatja az előzményeket, a chatet, se a szoba nevét. Lagg és más okok miatt előfordul, hogy nem valós esemény kerül rögzítésre. Az ilyenk esetekben, meg amúgy is, ki osztott büntetések ellen lehet úgymond fellebbezni a tickettel, valami sorszám a levélben. Ekkor van rá lehetőség elmondani az álláspontodat. A NYELVvel SZAVAKkal vigyázni, a sreenshot nem hazudik, kivéve ha babrálják,de akkor panaszkodhatsz jogosan. Mostanában egyre több bejelentés érkezik a helytelen, trágár nyelvhasználatról. Legalább mi ne legyünk ilyen forróvérűek, bannolják csak a mediterrán népeket
Új hozzászólás Aktív témák

- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Assetto Corsa Rally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg a körülmények. Nekem is volt már egymásra pakolósdi de az Sim Vs volt Circuit-en panamával. A kettő között lehet h van valami összefüggés.