Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

Valóban, a külcsín és a balance olcsóbb lett, és csak a bodykitek árai feltűnően magasok. 100 körül vannak a top autok top bodijai. De pl az 5ös gumi csak 2700 :D. a bodyn kívül a többi tuning elfogadható áron van. Fél óra alatt akár meg is lehet venni egyet, ez tavaly azért nem így volt! Legalább 1 órát kellett versenyzi egy 4es cuccért.

Most driftből összejön 10 percenkenént 10 ezer, ez bőven jó a tavalyi percenként 100 RPs arányhoz képest. Versenyen is lehet 100rp/perc felet keresni, nekem úgy jött le hogy ez a standard.
    Tudom hogy a pályák után járó RPt emelni kéne, már mondtam is a GMnek. Meg ahhoz igazítani hogy mennyi ideig tart teljesíteni a pályát és hogy milyen nehéz a pálya. Erre ott van a távolság után kapott pont meg a nehézség bónusz, de nincsenek jól beállítva sajnos. A megtett út után járó bonusz diane-ban kevesebb. Ezt TAban vettem észre ahol eddig körönként 99et adott, most meg kevesebbet. Lehet hogy ez a triplázóval most is ennyi...

APról anynit hogy én több mint 5000et szereztem, spóroltam. Forum eventeket csináltam, ahol 50 és 2000 ezer között kaptam, emg az egyik vásárlásom AP értékét még 1xr jóváírték 90 nap múlva. És akkor vettem az APs autókat mikor le voltak értékelve :)
    Csak arra költöttem és csak arra fogok költeni APt amit RPből nem lehet megvásárolni, azt meg lehet szerezni, csak kicsit tovább tart.

Ha csak napont pl 1-2 órát jtszol és nem kimondottan RP szerzés a cél akkor is összejöhet napi 20ezer. Én anno hetekig kporgattam a quadrora, amit rá 2 hónapra ingyé osztottak.

Ricco, miért fáj a "munka"? Nekem sokkal jobban esik úgy megvenni 1 fejlesztést hogy dolgoztam érte, nem egy verseny után ahol még több száz százalék bonusz is van, veszek rögtön 4et. Persze jó hogyha könnyen jön, de annak nincs akkor értéke... Ha meg nem élvezed azt hogy játszol, mert ebben a játékban ez a lényeg, mint mind1ikben, akkor meg minek szenvedsz az RP gyűjtéssel?

Az RP jelentése Reward Point, ami jutalom pontot jelent. Tehát ha csinálsz valamit akkor kapsz.... Magától ne várd hogy az öledbe hulljon.

Ez nem kimondottan Ricco-nak szól, csak az ő hsz-ére válaszolok. Vele vitatkozok, jobb is így mert szerintem sokan vannak akik az ő véleményén osztoznak. Ez forum :)

A stat-ról annyit hogy én kb 16 nap pályán eltöltött idővel értem el a max szintet, 34 ezer mérföld van már mögöttem és majdnem 2000 verseny, ebből már több mint 1000 győzelem, ezt is megéltem :)

Még most is gyűjtök RPt mert még nagyon sok kell ahhoz hogy feltuningoljam az autoimat, nincs is meg mind. Nekem tetszik ez a játék és szretnék minél többet kihozni belőle, birtokolni akarom az összes autót, hogy bármelyik szobában tudjak indulni. Most hogy van Corvettem még mindig előhozom a többi automat is mert pl olyan haverokkal játszok akinek még csak gyengébb autójuk van. Egy alap autónál és egy fullos panamánál még messze nincs vége a lehetőségeknek...

Megint hossző lett és tuti kifelejtettem valamit :S

Ja igen 1 dolog a táncikálással kapcsolatban, nem tudom hogy érek rá :( most nappalos voltam, nem tudom hogy alakul a további programom, nem tőlem függ (időjárás, technika, hűtőház). Azért írjatok hogy mikor tervezitek, mert szeretnék benne lenni és van pár ötletem. Általában játékban is fent vagyok ha ráérek ilyesmire.

Új hozzászólás Aktív témák