Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Én ha fél percen belül van az illető akkor szoktam várni, egyébként meg berongyolok a célba
mostanában időre hajtok és ezt meg is írom nekik z elején és ha az utolsó körben megyek egy nagyon jót és nem várom meg őket akkor anyáznak, ezt én se szeretem.
De volt már olyan is aki azért küldött vissza anyámba, hogy miért álltam meg a célnál
ezeket azért nem értem mert miért kell beszólni azért h a másik mit h csinál, ha nem tetszik menjen el
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávépörkölés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mostanában időre hajtok és ezt meg is írom nekik z elején és ha az utolsó körben megyek egy nagyon jót és nem várom meg őket akkor anyáznak, ezt én se szeretem.