Hirdetés
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen széket vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Tegnap este volt arcadeba egy olyan szoba, hogy Level 0-19. Beléptem. Class2 volt banked road 3 kör. Srác corallal volt, hát én is azzal mentem. Jó verseny volt végig egymás mellett mentünk, de hibázott és én nyertem. Vote off volt szóval bedobott a room lobbyba. Pont írnék neki, hogy tök jó volt és mehetne újra akár több kör is erre kickelt a szobából. Rám is írt, hogy én nem játszhatok vele, mert van 2 csajom és ezért nekem boost jár. Hiába magyaráztam, hogy csak xp és rp bónuszt adnak ő tovább erősködött, hogy én hülye vagyok, hisz a csajoktól nekem jár egy kis plusz tempó is.
Részben igaza van, hisz régen volt Alison és Beth mellett azt hiszem Maggie is aki plusz gyorsulást adott neked, de javítsatok ki ha tévedek.
Sok körös esti mulatságokhoz továbbra is keresek partnereket.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest