Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Milyen házat vegyek?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Tegnap este volt arcadeba egy olyan szoba, hogy Level 0-19. Beléptem. Class2 volt banked road 3 kör. Srác corallal volt, hát én is azzal mentem. Jó verseny volt végig egymás mellett mentünk, de hibázott és én nyertem. Vote off volt szóval bedobott a room lobbyba. Pont írnék neki, hogy tök jó volt és mehetne újra akár több kör is erre kickelt a szobából. Rám is írt, hogy én nem játszhatok vele, mert van 2 csajom és ezért nekem boost jár. Hiába magyaráztam, hogy csak xp és rp bónuszt adnak ő tovább erősködött, hogy én hülye vagyok, hisz a csajoktól nekem jár egy kis plusz tempó is.
Részben igaza van, hisz régen volt Alison és Beth mellett azt hiszem Maggie is aki plusz gyorsulást adott neked, de javítsatok ki ha tévedek.
Sok körös esti mulatságokhoz továbbra is keresek partnereket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Le Mans Ultimate
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- 0perces Kolink KLA-003
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest