Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Hát én az ötezer nemtom hanyadik postoknál csatlakoztam, előtte meg csak pár százat olvastam el, azóta mindig mindent elolvastam. Ha eltűntem hosszabb időre mindig elolvastam hogy mit hoztatok össze
Az már elég sok post, de lusta vagyok elolvasni az elejét, meg nekem már minek
Egyszer elkezdtem az elejét, kicsit nosztalgia volt ahogy olvastam, a régi szép Cleo időkből
Azok az idők soha nem fognak visszajönni, pedig akkor volt a legjobb! Hát most mit mondjak. RIP PT 2007-2010? Így néz ki jelenleg
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az már elég sok post, de lusta vagyok elolvasni az elejét, meg nekem már minek
Egyszer elkezdtem az elejét, kicsit nosztalgia volt ahogy olvastam, a régi szép Cleo időkből
Azok az idők soha nem fognak visszajönni, pedig akkor volt a legjobb! Hát most mit mondjak. RIP PT 2007-2010? Így néz ki jelenleg