Hirdetés
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
A "nem tudom ki" az a Senki, azaz én
...
Szerintem rám gondoltál, bár mindez nem igazán fedi a valóságot. Közel 2 év játék után ismerem a pályákat, igaz, van amelyiken többet megyek, van amelyiken kevesebbet - úgyhogy én nem fognám arra, hogy ezt vagy azt jobban ismerem...A balance, illetve a vezetési stílus, no meg hogy mivel nyomatod a dolgot (kormány, gamepad, billentyű) sokat számít. Míg billel csak reszeled a kanyarokat, illetve pumpálgatod a gázt, addig a többi dologgal lehet finoman adagolni (tartani) a gázt és a kanyar ívét. Ezeket összeadva másodpercekben mérhető a hátrány és nem a bill. javára...
Egyébként a nem tudom hány meccsből (talán 5-6?) csak 1x nyertél, igaz best lapot többször futottál, mint én.
Ha mégsem rám gondoltál, úgy sorry...csak az uzsidobozból következtettem, meg hogy [3Gr]Paja1 volt az ellenfelem akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Subaru topik
- Hálózati / IP kamera
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest