Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
A "nem tudom ki" az a Senki, azaz én
...
Szerintem rám gondoltál, bár mindez nem igazán fedi a valóságot. Közel 2 év játék után ismerem a pályákat, igaz, van amelyiken többet megyek, van amelyiken kevesebbet - úgyhogy én nem fognám arra, hogy ezt vagy azt jobban ismerem...A balance, illetve a vezetési stílus, no meg hogy mivel nyomatod a dolgot (kormány, gamepad, billentyű) sokat számít. Míg billel csak reszeled a kanyarokat, illetve pumpálgatod a gázt, addig a többi dologgal lehet finoman adagolni (tartani) a gázt és a kanyar ívét. Ezeket összeadva másodpercekben mérhető a hátrány és nem a bill. javára...
Egyébként a nem tudom hány meccsből (talán 5-6?) csak 1x nyertél, igaz best lapot többször futottál, mint én.
Ha mégsem rám gondoltál, úgy sorry...csak az uzsidobozból következtettem, meg hogy [3Gr]Paja1 volt az ellenfelem akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gumi és felni topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest