- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nem ugyan az, éppen ezért nem azzal játszunk. A játék el lett baxva 2 patchel ezelőtt, ezek a patchek felkerültek a LVLRbe, PTre nem. LVLRből sokan emigráltak PTbe még úgy is hogy előről kezdték!
Csak hogy kis képet fessek mi történt a játékkal: Játékmódok tűntek el, most meg vadi újként hozzák őket vissza...hát ez tényleg legalja; Autókat bérelni kell, az összeset, ha örökbe akarsz akármilyen autót akkor csengetned kell érte GPvel. Menü,design összekuszálódott, mint ilyenkor szokhattuk, de ez most szerintem annyira nem lett rossz, szokni kell és akkor egészen barátságos lesz. Meg az, hogy rengeteg mindenért kell valós pénzes ponttal fizetni...ááá hiába olcsóak a cuccok, de sok kicsi sokra megy! Szerintem akinek van pénze az lvlrben többet költene mint PTben(ha csak az árak lennének a különbözők).
Na és akkor, hogy a sok eddig LVLRes emberke ne tudjon mással játszani, csak azzal amit az ő területén "fogni lehet" ezért beélesítették az IP blokádot, ami jogos, mert a kiadók szerződéseiben benne van, hogy mely területekre vonatkozik a "játékszórási joguk". Nagyon sokáig csak a japán verzióban volt ez benne. A többi piacon meg nem volt különbség a termékek között így nem is volt ilyen vándorlás illetve preferencia rendszer ami miatt valamit jobban, többen játszottak volna, mint másikat.
Az AGE-nek is meg kellene kapnia a foltot, nem azt ami tönkrevágta a többi LVLRt hanem asszem a 3. generációt azóta, a LVLRbe is lehet hogy már fent van valami ami orvosolja a súlyos hibákat. A javított verzió, (elfelejtettem a csaj nevét...annyi volt már
) már szerintem mindenki számára elfogadható, egyedüli hátulütője amiről nekem tudomásom van az a kocsibérléses rendszer. De szerintem ez egy eszköz, hogy valamiképp mérsékeljék a felhalmozott RP mennyiségeket és AP vásárlásra buzdítson.Asszem ennyi....
Unconn, 1el fentebb, jogos
Új hozzászólás Aktív témák

- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) már szerintem mindenki számára elfogadható, egyedüli hátulütője amiről nekem tudomásom van az a kocsibérléses rendszer. De szerintem ez egy eszköz, hogy valamiképp mérsékeljék a felhalmozott RP mennyiségeket és AP vásárlásra buzdítson.